Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor varken Brumaya 5 versen de durmazdı burda.Valla huzurumun olmadığı yerde bana 2 kat maaşta verseler ben orada çalışmam
Ama Sneijder çok kazanıyor yhaaaa
Geçen sene başında olsaydı olurdu ama o zaman da bu Tudor'la çok büyük sıkıntılar çıkardı takımda.Sirke dönerdi takım.Tudor ego yönetmeyi bilmeyen bir adam.Ne zaman ki bunu başarır o zaman bir yerlere gelme ihtimali olur.Tudordaki bu kafa yapısıyla Bruma kalsa bile iki günde bir kavga haberleri veya Bruma gitmek istiyor,Sneijder gitmek istiyor haberleri görürdükSene başında kamp zamanında 3 milyon € verselerdi Brumaya 5 yıl daha kalırdı. Tudor da paşa paşa oynatırdı. Hatanın başlangıcı oradan başlıyor. Buradan bas bas bağırdık başta yaptırabilirsen sözleşmeyi çok iyi olacak diye. Sonraya ata ata bu hale geldik. Hiçbir işi düzgün yapmadığımızdan şaşırmıyorum artık .
Sene başında kamp zamanında 3 milyon € verselerdi Brumaya 5 yıl daha kalırdı. Tudor da paşa paşa oynatırdı. Hatanın başlangıcı oradan başlıyor. Buradan bas bas bağırdık başta yaptırabilirsen sözleşmeyi çok iyi olacak diye. Sonraya ata ata bu hale geldik. Hiçbir işi düzgün yapmadığımızdan şaşırmıyorum artık .
Evet çok kazanıyor zaten Ömer... Kazandığının karşılığını hiç veremedi son dönemde ve iyice yaşlandı.
Belhandanın sapkınca maliyeti var diye neden Sneijderin maliyeti konuşulmasın ?
Şimdi bu yazacaklarım sana değil.
Ünal Ays... Diyorsun anında ama Fatih Terim şöyleydi diye cevap geliyor.
Sneijder artık yaşlandı gitmesinin vakti geldi diyorsun, anında size selçuklar müstehak diye cevap geliyor.
S... Selçuğunu da Sneijderini de biz Galatasaraylı değil miyiz arkadaş nedir bu adam tutma sevdası çözemedim gitti.
Beyler bir şey soracağım sizi ne mutlu eder ?
Bundan 4 5 gün önce niye açıklanmıyor diye ağlıyorsunuz
Geliyor maliyetine ağlıyorsunuz
Siz tam olarak ne istiyorsunuz mesela ? Bahsettiğiniz isimler farklı bir para mı alacaktı yoksa senin istediğin isim olunca mı maddi yükümlülükleri göz ardı ediyorsun ?
Evet çok kazanıyor zaten Ömer... Kazandığının karşılığını hiç veremedi son dönemde ve iyice yaşlandı.
Sneijder artık yaşlandı gitmesinin vakti geldi diyorsun, anında size selçuklar müstehak diye cevap geliyor.
S... Selçuğunu da Sneijderini de biz Galatasaraylı değil miyiz arkadaş nedir bu adam tutma sevdası çözemedim gitti.
Sneijder bence de çok kazanıyor da piyasa buraya gelmiş ülkede bunu anlatıyorum abi.
Sneijder'den hala verim alınabileceği kanaatindeyim ben 1-2 sene daha. Bugün Sneijder'i gönderelim yerine gelecek adam da min. 8-10 milyon bonservis ve min. 3.5-4 maaş alacak. Sneijder'den daha mı verimli oalcak yani?
Maliyet yorumlarını okurken insanın içi daralıyor, bu kap'a sadece bonservis açıklanmalı yada hiç biri
Gomez'e Beşiktaş'ın aldığı zaman bu forumda neler yazıldığını göstermeyim, bir oyuncu performans göstermenden ciddi olarak çöp deniliyorsa sıkıntı var 10 takımda tutmaz bizde tutar
Melo'nun gelişini hatırlayın ha keza o zaman İtalya'nın bidonu alındı diye sövülüyordu. Ribery'e Anelka'nın alt versiyonu diye dalga geçiliyordu kim alt versiyon kim üst versiyon gösterildi.
Yönetim oyuncu almaz ise suç alırsa ise suç