Belözoğlu: "Sezon sonunda büyük ihtimalle futbolu bırakacağım"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
2064283_fd4fe0f47882a18f750ccfb7691733a0.webp

Medipol Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu, önemli açıklamalar yaptı.

TRT Spor'a konuşan deneyimli futbolcunun açıklamalarından bazı satır başları:

"Trabzonspor'un özüne dönmesi gerekiyor. Bu benim haddime değil ama Trabzonspor, kendi altyapısından yetiştirdiği oyuncularla ses getirdi. Baktığınızda Trabzon'dan çıkan çok sayıda oyuncu var. Ben de anne tarafından Trabzonluyum."

"Galatasaray kendi sahasında hiç puan kaybetmedi. Bunun nedeni taraftarıydı. Bizim de taraftar sayımız fazla olsaydı, 80'li puanların altında kalmaz ve şampiyon olabilirdik."

"Abdullah Avcı, Türkiye'de maça hazırlama konusunda benim çalıştığım hocalar arasında 1 numara."

"Sezon sonunda büyük ihtimalle futbolu bırakacağım"

Buyuk Cimbomlu, seni bizden uzak tutanlara lanet olsun

emre-belozoglu-galatasaray_qyeoe7mqrn0zkm21tdldyjk.jpg

Katılıyor musunuz

Kismen evet. 80 puan kismina katilmiyorum ama taraftar her takim icin itici bir güc.

Taraftardan ziyade kazaninca sekil sekil laflar eden Mourinho kesilip analizlerle laf süsleyen ama kaybedince hakem diye aglayan Apo ile sampiyon olamaz bunlar.

"Abdullah Avcı, Türkiye'de maça hazırlama konusunda benim çalıştığım hocalar arasında 1 numara."

9CGRH4.jpg

sen bırakmazsan öteki sene o seni bırakır zaten.
karakteri bes kurus etmez ama iyi oynadı helal olsun. bunu gençliğinde kendine iyi bakmayarak yaptı (kendi söylemidir.) demek ki neymiş yaş geçtikten sonra bile ekstra gayretle oynayanabiliyormuş.

Geri
Üst Alt