Belözoğlu'ndan Yusuf Demir Açıklaması

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü, "Galatasaray'a Yusuf Demir geldi yabancı statüsünde, sizin elinizde Mesut var. İkisi de yabancı ülke milli takımını seçmesine rağmen Mesut Türk statüsünde oynuyor. 2015'te değişen kurallar var. Bunun haksızlık olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Yusuf Demir kural değiştikten sonra geldiği için kurala bağlı bir durum. Bunu benim değerlendirmemin bir değeri yok. Ancak bir oyuncu Türk'üm diyorsa, Türk statüsünde oynamalıdır. Bu benim şahsi fikrim. Mesut da aynı şekilde belirli bir seneden önce bu kural geldiği için Mesut, Türk statüsünde oynuyor. Mesut'un Almanya ile özel bir durumu da var. O tamamen orayı kendi karşısına almış bir oyuncu. Türkiye’yi daha fazla benimsemiş bir oyuncu. Yusuf özelinde ise Galatasaray'ın çok önemli bir oyuncu transfer ettiğini düşünüyorum."

Ntv

Mesut Türkiye'ye gol atarken Almanya arkasında mıydı yokda önünde mi Emre?

Mesut'un karşısına aldığı ülke değil, Türkiye'de siyasal bir hareket için fikren ayrı düşüştür.

Mobbing gördüğünü ya da dönmek istese orada ki statüsünü ve refahını etkileyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Hani sanki sürgünde ki vatanseverler gibi bir algı oluşmasın.

Bu adam futboldan bir gram anlasaydı fenerde kadro dışı kalmış bir adama 3.5 yıllık sözleşme imzalatmazdı.

Mesut şimdiye kadar hiç oynattı mı başakşehirde ?
kalkmış yusufun kalitesini hakkında yorum yapıyor işine bak kardeişm sana soran olmadı

Iki gündür burada yalaya yalaya bitiremediginiz adamin müthis aciklamalarina bakin.

Emreyi sevmem ama dogru bir cevap vermis Yusuf ozelinde. Mesut hakkindaki yorumlarina ise katilmiyorum.

Bu adam futboldan bir gram anlasaydı fenerde kadro dışı kalmış bir adama 3.5 yıllık sözleşme imzalatmazdı.

kalkmış yusufun kalitesini hakkında yorum yapıyor işine bak kardeişm sana soran olmadı
Emre’yi hiç sevmem Yalnız Mesut’u onun istediğini sanmıyorum. Maalesef siyaset futbola da sirayet etmiş durumda.

Açıklama özelinde değil ama bu konu özelinde ise yorumum:

2015 öncesi yabancı milli takımı tercih edenlerin Türk, sonrasının yabancı sayılması kuralı YABANCI SERBESTLİĞİ döneminde çıkartılmış ve Milli Takım'ı tercihi teşvik etmek ve kulüplerin ondan önce ki 10 sene Tarık vb. gurbetçi kökenli futbolculara fahiş bonservisler ödemesine engel olmak adına atılan ve kulüpleri mağdur etmeyen, aksine koruyan bir kanundur.

Ancak şu durumda Türk olup, Türkçe konuşan ve bir ölçüde +3 ve rotasyon çin buna yeniden mecbur bırakılan kulüplerin aksine KAAN AYHAN örneğinde olduğu gibi EDERİNİN 2-3 KATINI ÖDEMESİNE VESİLE OLAN bir kural haline gelmiştir.

Atıldır! Baştan aşağı birilerinin ekmeğine yağ sürmektir. Batık kulüpleri daha da batırma isteğine dönüşmüştür.

Mesud'a bak sen. Almanya'yı karşısına almış.

Eee her fırsatta Almanya'ya gidiyor bu adam. Nasıl karşısına almak bu? Yırttı mı Alman pasaportunu? Vazgeçti mi Alman vatandaşlığından? Eğer öyle bir şey yaparsa o zaman anlarız ne kadar samimi olduğunu.

Mesud'a bak sen. Almanya'yı karşısına almış.

Eee her fırsatta Almanya'ya gidiyor bu adam. Nasıl karşısına almak bu? Yırttı mı Alman pasaportunu? Vazgeçti mi Alman vatandaşlığından? Eğer öyle bir şey yaparsa o zaman anlarız ne kadar samimi olduğunu.
Kurulu düzeni vardır (!)

Mesut’un Başakşehir’e transferinin teknik direktör üzerinde olduğunu düşünüyorum siyasi ve Başkanlar üzerinde yapılan bir transferdir yani emrivaki bir transfer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesut’un Başakşehir’e transferinin teknik direktör üzerinde olduğunu düşünüyorum siyasi ve Başkanlar üzerinde yapılan bir transferdir yani emrivaki bir transfer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1663065740141.webp

Geri
Üst Alt