- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ah Hamburg maçı ah. O sene Avrupa'da efsane top oynamıştık be. Skibbe dönemi futbol olarak en keyif dönemdi. Arda-Lincoln-Kewell-Baros adeta bir brezilya gibiydi.
Skibbe ligde rotasyon saçmalıkları yapmasa en az 3-4 sene götürürdü.
Şu maçta 1500 lira kaybetmiştim
Nasil becerdin bunu abi?
geçen düşündüm de bu skibbe hakkaten çok iyi hoca otorite sorunu var biraz ezik bir karakter yoksa çok iyi top oynatıyor abdürrahim ali dürüst koalisyonuyla takımın başına geçerse çok iş yapar bence ama getirmezler
Çok akıllı ve güzel oynamıştık bu maç. 2-2'lik Juventus deplasmanıyla birlikte son senelerde Avrupa'da oynadığımız en akıllı oyun.
Ya Benficayı bilmiyordum.Maç günü veya öncesi Gökmen vatanda yazıyor.Benficayı anali ediyor,yok şöyle iyi yok bu adar iyi ilk yarıda 2 farklı öne geçerler filan ben de bastım Benficaya)Tek maçla kaybettim ama esas acıları büyüğünü Roma-Cluj maçında yaşadım.Orada 3200 civarıda kaybettim.Stancu hat-trick yapmıştı sanırım.
Keşke 2 oynasaydın oranı 5'in üzerindeydi.
Daha çok para alırdın.
Ben 2 oynamıştım.
Bu maçta şöyle bir anım var.
Korner oluyor ben diyorum Emre Aşık atacak kahve dolu fln. birisinle bahse giriyorum... akşam beleşe 1,5 pide
BlueTapa
Bir de bizim yedeklere bak ya, ben Skibbe olsaydım o oyuncuları gördükçe kahrolurdum, ki taraftar olarak kahroluyordum zaten.![]()
o dönem benficanin cok iyi bir kadrosu vardi
ilk 11e bak ve yedeklerden aimar ve cardozo girmis![]()
Bir de bizim yedeklere bak ya, ben Skibbe olsaydım o oyuncuları gördükçe kahrolurdum, ki taraftar olarak kahroluyordum zaten.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk