Bentancur, Galatasaray'a Önerildi

Bence tam olarak okan hocanın istediği oyuncu ama alabilir miyiz veya gelmek ister mi zor bence

Sakatlıktan dönünce oynamış hatta United’a gol atmış. Maliyetine göre düşünülebilir.

Sakatlık geçmişi o kadar kötü görünmüyor???
AWSDFG.jpeg

nasıl kötü görünmüyor ? :D

adamda 2 bölgede bağ sıkınıtısı - diz ve bilek(ki bilek çok daha sıkıntılı diye bilirim iyileşme sürecinde)

videolarına baksan hastası olursunda - şu iki skatlık felaket.

Erden gidince ,nerde çöp kronik sakat ,son sözleşme arayanlar bize yazılmaya başlandı, dursun Özbek özüne dondu

Saçmalığa gel

Höjbjerg daha kötü oyuncu

Bentancur'u kullanıyor Tottenham niye sağa sola önersin

Ayrıca yollayacak olsalar bize sıra gelene kadar 10 tane daha çekici talibi olur gerçekçi değil

Haberde 'önerildi' dendiği için ahali kıllanmış anlaşılan!

Zaniolo iki kez çapraz koparmış ve sakatlık dosyası daha kabarık; ondan bile böyle ürkülmemişti. Üzerinden 1.5 yıl geçmiş ve sonrasında epeyce maç da oynamış adam.

Tottenham, oyuncu sirkülasyonunun fazlaca olduğu bir kulüp. Orada az süre almak oyuncuyu kötü yapmaz. Gelmeden önce Davinson ne kadar oynuyordu?

İsmi geçenler arasında en beğendiğim oyuncudur. Tottenham' ın gözden çıkaracağını sanmam. Öyle olsa da buraya zor düşer. Rahat olun yani!:crushed:

Erden gidince ,nerde çöp kronik sakat ,son sözleşme arayanlar bize yazılmaya başlandı, dursun Özbek özüne dondu
Ya yeter boklama boklama. Erden varken de ndombele aldık aurier aldik ona ses ediyor musunuz?
Herşeye muhalefetsiniz tamam biliyoruz Dursun beceriksiz de napalim yani derdiniz ne?

Ya yeter boklama boklama. Erden varken de ndombele aldık aurier aldik ona ses ediyor musunuz?
Herşeye muhalefetsiniz tamam biliyoruz Dursun beceriksiz de napalim yani derdiniz ne?
Üstteki mesajımda değindim; Zaniolo' yu da Erden aldı n'olacaksa? Hem fiziki sakatlık dosyası daha kabarık, hem kafa kırık herifin...

Bentancur iyidir de iki senedir sakatlıktan beli doğrulmuyor.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstteki mesajımda değindim; Zaniolo' yu da Erden aldı n'olacaksa? Hem fiziki sakatlık dosyası daha kabarık, hem kafa kırık herifin...
Her flood altinda yönetim boklama mesaji görmekten kusasim geldi. Tamam biliyoruz yönetimin ne bok olduğunu. Ee ne yapalım yarın yönetim kurulunu basıp Floryada asalım mı ne istiyorlsr anlamadim. Adam 2 sene daha başkan ve katlanmak zorundayız

Ekli dosyayı görüntüle 249890

nasıl kötü görünmüyor ? :D

adamda 2 bölgede bağ sıkınıtısı - diz ve bilek(ki bilek çok daha sıkıntılı diye bilirim iyileşme sürecinde)

videolarına baksan hastası olursunda - şu iki skatlık felaket.
Biraz sakatlığın şiddetinden ve uzun dönem etkilerinden bağımsız konuştum ama böyle sürekli aynı sakatlığı yaşıyor gibi algıladım yazılanları okuyunca.

Biraz sakatlığın şiddetinden ve uzun dönem etkilerinden bağımsız konuştum ama böyle sürekli aynı sakatlığı yaşıyor gibi algıladım yazılanları okuyunca.
ben sadece yolladığım iki satırı görünce - ne varsa videolarında %30 düşümünü beklerim ciddi olursa misal.

çok zor iki sakatlık ya.

Bu herifin ismi neden bana yıllardır 32 yaşında yaşlanmış bir futbolcu gibi hissettiriyor

Geri
Üst Alt