- 1 Ağustos 2009
- 44.967
- 43.598
- 4.198
Sakatlık geçmişi o kadar kötü görünmüyor???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya yeter boklama boklama. Erden varken de ndombele aldık aurier aldik ona ses ediyor musunuz?Erden gidince ,nerde çöp kronik sakat ,son sözleşme arayanlar bize yazılmaya başlandı, dursun Özbek özüne dondu
Üstteki mesajımda değindim; Zaniolo' yu da Erden aldı n'olacaksa? Hem fiziki sakatlık dosyası daha kabarık, hem kafa kırık herifin...Ya yeter boklama boklama. Erden varken de ndombele aldık aurier aldik ona ses ediyor musunuz?
Herşeye muhalefetsiniz tamam biliyoruz Dursun beceriksiz de napalim yani derdiniz ne?
Her flood altinda yönetim boklama mesaji görmekten kusasim geldi. Tamam biliyoruz yönetimin ne bok olduğunu. Ee ne yapalım yarın yönetim kurulunu basıp Floryada asalım mı ne istiyorlsr anlamadim. Adam 2 sene daha başkan ve katlanmak zorundayızÜstteki mesajımda değindim; Zaniolo' yu da Erden aldı n'olacaksa? Hem fiziki sakatlık dosyası daha kabarık, hem kafa kırık herifin...
Biraz sakatlığın şiddetinden ve uzun dönem etkilerinden bağımsız konuştum ama böyle sürekli aynı sakatlığı yaşıyor gibi algıladım yazılanları okuyunca.Ekli dosyayı görüntüle 249890
nasıl kötü görünmüyor ?
adamda 2 bölgede bağ sıkınıtısı - diz ve bilek(ki bilek çok daha sıkıntılı diye bilirim iyileşme sürecinde)
videolarına baksan hastası olursunda - şu iki skatlık felaket.
ben sadece yolladığım iki satırı görünce - ne varsa videolarında %30 düşümünü beklerim ciddi olursa misal.Biraz sakatlığın şiddetinden ve uzun dönem etkilerinden bağımsız konuştum ama böyle sürekli aynı sakatlığı yaşıyor gibi algıladım yazılanları okuyunca.
%30 azına ben okeyimben sadece yolladığım iki satırı görünce - ne varsa videolarında %30 düşümünü beklerim ciddi olursa misal.
çok zor iki sakatlık ya.
İsmin başındaki Bent kısmı eski topculari animsatiyorBu herifin ismi neden bana yıllardır 32 yaşında yaşlanmış bir futbolcu gibi hissettiriyor
Ne bilek?!Bu herifin ismi neden bana yıllardır 32 yaşında yaşlanmış bir futbolcu gibi hissettiriyor
Bahattin Demirbilek. Mal varlığı 1 katrilyon Dolar. Koç'a sadaka verir, sonra ben onu borç olarak vermiştim diyip icraya verir. Öyle fanatik ki oğlunun adı bile Komodo ejderi.Ne bilek?!