- 18 Mayıs 2011
- 19.335
- 10.159
- 1.688
Bana Benhur ismini hatırlatıyor. Öyle bir forvetimiz vardı eskidenİsmin başındaki Bent kısmı eski topculari animsatiyor
Misal benteke
Bentaleb
O yüzden olabilir rdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana Benhur ismini hatırlatıyor. Öyle bir forvetimiz vardı eskidenİsmin başındaki Bent kısmı eski topculari animsatiyor
Misal benteke
Bentaleb
O yüzden olabilir rdas
Dursunun sorunu beceriksizlik değil keske sorun o olsa ,net olarak söylüyorum sorun hırsızlık, şeffaflık diyen yönetim hicbirseyi açıklayamıyor ,bankalar birliğinden çıkacaz sezon bitmeden dendi sponsor paraları.boeyden gelen 30 milyon nereye gitti tek kelime etmedi aksine utanmadan gecistirdi ve hala da geçiştiriyor,zaman kimi haklı çıkaracak göreceğizYa yeter boklama boklama. Erden varken de ndombele aldık aurier aldik ona ses ediyor musunuz?
Herşeye muhalefetsiniz tamam biliyoruz Dursun beceriksiz de napalim yani derdiniz ne?
30un yarısı bankaya gitti kalaniyla maaşları ödediler denildi. Doğru mu yanlış mi bilmem bu kısmı açıp bakmak lazım. Dursun ilk geldiğinde maddi kaynak sağladıysa onları almadan gitmez zaten bunu kör Meliha bile görüyordur Allah yardimcimiz olsun.Dursunun sorunu beceriksizlik değil keske sorun o olsa ,net olarak söylüyorum sorun hırsızlık, şeffaflık diyen yönetim hicbirseyi açıklayamıyor ,bankalar birliğinden çıkacaz sezon bitmeden dendi sponsor paraları.boeyden gelen 30 milyon nereye gitti tek kelime etmedi aksine utanmadan gecistirdi ve hala da geçiştiriyor,zaman kimi haklı çıkaracak göreceğiz
Bu adam ve yönetimine asla florya konusunda yetki verilmemeli önceden bende ılımlı yaklaşıyorum peşkeş çekmez okadar değil diyordum ama seçim döneminden beri bir tane somut şey soyleyemediler o yüzden kulübün geleceği adına en doğru şey yetki verilmemeli zaten sonrasında mecbur seçime gidecekler
Erdenin aldığı isimleri övmek istemedim aslında orada erdenin de geçen yıl transferde yaptığı çok yanlışlar oldu bunu hepimiz biliyoruz lakin erden bu pasif rezil yönetim ve başkanın temiz yüzü şeffaf yüzü ve can simidiydi, erden birsey yapıyorsa transfer dahil hepimiz biliyorduk bu adam kulüp.icin en doğru en uygun maddi koşulda yapar diye keza getirdiği sponsorlar zaten ortada ,saha dışı ortamlarda erdenin yaptıklarına şimdilik girmiyorum esas erdeni orada arayacagiz
Burda çok ilginç tipler var ya samrdzic diye bir zottirik fb alıyor diye yağlıyorlar
Bentancur gibi adama burun kıvırıyorlar
Kimi getirek size kross bırakıyor modric olur mu 39 yaşında ki
Şevkimiz kırıldı tıpkı kara bir şeftali görmüş gibi
Kara şeftaliden onu mu anladın kardeşZenci lazım diyorsun yani
Davinsonu orta saha oynatalım olmaz mı
Tete ve ndomblede izlenmeden alındı.Malesef milyar tllik klüpler çok kötü yönetiliyor.Son on maçını izleyen bir kişi var mı internette video bile yok , sakatlıktan döndükten sonra son altı ayda ne yapmış bunu analiz etmeden almak ahmaklık olur