Berabere Kalsak da Tudor İyi İş Çıkardı

dünkü takım nasıl 119 km kosmus yav. bizim hainler istatistiklerinde bugunu bulmuş olmalı

tudor iyi iş çıkardı

yazan şey bu

bunu bile kaldıramamış bazılarınız

bu benim fikrimde yaptığı hamleleri doğru buldum

Yazı güzelde 109 km ortalamayla koşan takımın 118 km koştuğunu atlamışsın.

Ayriyeten 3 gün içinde bu.

Sayın Terim dahi ilk geldiğinde İBB maçında Musleranın elleri küçük muhabbetinde Eboue falan sol açık oynamaya geçmişti bi ara darmaduman olmuştuk 3 ay takımla çalışmasına rağmen. Çünkü idmanlar falan iyi ama maç içinde tanırsın takımı.

Ben 1 maç için Tudoru kesinlikle göklere çıkarma taraftarı değilim ama yerin dibine sokanların da yaptığı saçmalıktır

neredeyse 3 günde koşu mesafisini %10a yakın arttırmış

evet bunu da ekleyebilirdim konuya

heralde ölçülebilir 1 değer koyduğumuzda bazı mourinholar için biraz daha ikna edici olabilirdi

takimi 11 aydir calistiran adamla 3 gundur calistiran adami kiyaslayip birinin yaptigini digeri yapsaydi asip keserdiniz gibi cumleler kuran da malesef gerizekalidir

Gerizekalı forum trolleri ve gerizekalı masturbasyoncularla uğraşmaya değmez. Ne halt yerseniz yiyin.

Kimsenin kimseyi yaladığı yok bu bir

İkincisi Tudor'a destek olmayıp ne yapalım başka Galatasaray mı var 13 maç bu adam takımın başında

Üçüncüsü ne rikereink miş sen yaladın herhalde ağzından düşürmüyon hiç

Dün de yazdim riekerink'in sacmaliklarina ragmen Galatasaray hocasi oldugu icin sonuna kadar arkasinda durduk ama rakiplerin puan kaybettigi bir haftada puan kaybetmesi bardagi tasiran son Damla oldu

Takimin ilk 2'de olmamasinin sebebi riekerink'tir,degil diyen serefsizdir

Valla ben hala JOR a haksizlik yapildigini dusunuyorum... Problem hoca da degildi, kadromuz problemli... Kadro sil bastan olmali bence...

Gelelim Tudor a...

Saha kenarinda durusu, heyecani, oyunculari ikaz etmeleri felan cok hosuma gitti... Ilk yarida oynanan futbolda umit vericiydi benim icin. Degisikliklerin zamanlamasida iyiydi bence sadece tercihler bana gore yanlisti, hele hele maci 8 defansif oyuncu ile tamamlamamiz hic hosuma gitmedi... Galatasaray gibi bi takim deplasman maci bile olsa Rizeye karsi 8 tane defansif oyuncu ile oynamamali....
InsaAllah basarili olur, temennimiz bu ancak bu kadroyla Mourinho veya Conte gelse dahi bir cacik olmaz bizden... Problem yukarida belirttigim gibi kadroda, bu yonetimde sezon sonu copleri yollayip yerlerini yeni coplerle dolduracagina gore yazik olacak Tudor efendiye bence ama insaAllah yanilirim....

Ha mourinho'yu getirmissin ha guardiola'yi, bu malzemeyle basarili olmak zor...

Yinede tudor her zaman riekerink'ten daha iyidir, biri hirsli, futboldan anlayan, oyunu okuyabilen bir hoca, digeri ise alt yapi hocasi ve kenarda ayni bir robot gibi duruyor...

Sezon sonuna kadar tudor'a destek verilmesi lazim, cunku kadroyu kendisi kurmadi, ha bir konuda yanlis yaptiysa da herkes elestirebilir, ayni bruma konusunda oldugu gibi, bruma'yi neden yedek kadroda denersin anlamadim, daha yeni gelmissin, ilk once oyuncularla iyi diyalog kurmak varken elindeki en iyi oyunculardan birisini rize deplasmanina goturmuyorsun, bruma deplasmanda oynadigimiz maclarda en iyi oyuncumuz, yenseydik de aynisini soylerdim...

Kendisi genc bir hoca, hirsli bir hoca, umarim sene sonuna kadar basarili olur ve sampiyon oluruz, ondan sonra da iyi bir kadro kurar ve yolumuza kendisiyle devam ederiz.

Son düzenleme:
Seneye gelseydi o zaman şimdi niye laf edemiyoruz ?

Herif sanki bize iş başvurusu yaptı, gittik biz getirdik adamı.

O mu yaptı bu kadroyu? Herife bize yemek yapar mısın dedik, tamam dedi. Mutfağa geldi malzemelerle en iyisini yapmaya çalışacak elbet ama mutfakta et yok kebab istiyorsun. Eldeki malzemeyle bu kadar. Ayrıca bırakalım bir mutfağı, malzemeleri tanısın. Daha 3 gün oldu adam geleli.

Takimi 1 senedir calistiran rikering sahamizda kayseriye yenilir 'haksizlik yapildi'

3 gun once gelen tudor rize deplasmaninda berabere kalir 'sampiyonlugu kaybettik'

f off

Muhabette bak. Tudor şampiyonluğu kaybettirdi diyen net bi şekilde gerizekalıdır.

Geri
Üst Alt