Berabere Kalsak da Tudor İyi İş Çıkardı

Bencede iyi iş çıkardı.İlk yarıdaki presi tüm sezon oynadıgımız maçlarda görmedim ben hiç.En azından o uyuz futbolu gidermeye çalışıyor adam.2.yarıdaki oyundan düşmemiz tamamen çapsız ve bitik futbolculardan kurulu oldugumuzdan dolayıdır.45 dakkalık koşu güçleri var çünkü.Seytan rıdvan josue yi alıp tolgayı sokması çok büyük hata dedi.Hayır oda doğru.Orta sahamız tamamen oyundan düşmüştü Joseu nin yürüyecek hali kalmamıştı değiştirdi.Tolganın bu kadar kazma olmasıda Tudorun suçu değil heralde.Sonuçta bu adamla bu sene belki şampiyon olamayacagız fakat önümüzdeki sene çok dirençli bir takım kuracağı muhakkak.

josue nin cikmasi dogru olabilir ama tolganin girmesi dogru degil , tolga kazmanin teki, yaptigi faul maci kaybettirdi , sen 1-0 onde isen hata luksun yoktur , hata potansiyeli tavandaki adami oyuna alirsan bu dogru bir degisiklik degildir

en sevmedigim laf da "adam mi var da oynatmiyor" lafi .. sen bu malzemenin basina gelmeye karar veriyorsan artisi eksisi ile hesap edeceksin , bunlar tudor ozelinde soyledigim seyler degil

GS nin malzemesi de 17 inci rizeye ustelik 1-0 skoru yakalamisken oyununu kabul ettirebilmeli , ettiremiyorsa rikodan yonetime tudordan bize , tum camia sorumludur bundan

Maç içi ve maç dışı yaptıkları şimdiden eleştirilebilir bu konuda sabredilmesine gerek yok, yanlış gördüğünüz bir nokta olursa tabi belirtilecek ama bundan olmaz, bu da tutmayacak mantığıyla bakmak aşırı rezil bir düşünce, zira 2 gün önce geldi adam la

Peki Josue yi çıkarıp kimi alacaktı oyuna.Yedekte Modric filanmı bekliyordu orta saha elemanı.Bu adam nostradamusmu Tolganın girip faul yaptırıp gol yedireceğini görecek oyuna sokmadan.

Takimi 1 senedir calistiran rikering sahamizda kayseriye yenilir 'haksizlik yapildi'

3 gun once gelen tudor rize deplasmaninda berabere kalir 'sampiyonlugu kaybettik'

f off

Bir de Tudor'a destek verince Dursun'a da destek veriyormuşsun zihniyeti var. Asıl sorun yönetimmiş, biz bilmiyoruz sanki yönetimin ne mal olduğunu.

Peki Josue yi çıkarıp kimi alacaktı oyuna.Yedekte Modric filanmı bekliyordu orta saha elemanı.Bu adam nostradamusmu Tolganın girip faul yaptırıp gol yedireceğini görecek oyuna sokmadan.

dostum ben tudoru destekleyen tayfadanim , bir sorunum yok adamla , ama semih ched in durumu ortada yine onlari oynatiyor , selcuk sabri yeter diyoruz yine oynatiyor

yani tudor olunca daha mi kosacaklar ? o zaman riko ya degil oyunculara kizalim , antrenore gore kosup kosmayacaklarsa

tudordan bir degisim ,bir kadro revizyonu goremedim , onu soyluyoruz , hala josue tolga degisikliginden medet umma seviyesindeyiz

Haftaya kargalar öne geçerse sevinç içinde olanları görünce şaşırmayacağım.Hayır beğendikleri rikoda iyi hoca olsa içim yanmayacak.Hollanda 3.ligindeki takımlara göre bir hoca tam.

Son düzenleme:
3 günlük teknik direktörden nasıl bir mucize bekleniyor anlamış değilim. Yasin son dk atsaydı yeni Mourinho denicekti... :(

dostum ben tudoru destekleyen tayfadanim , bir sorunum yok adamla , ama semih ched in durumu ortada yine onlari oynatiyor , selcuk sabri yeter diyoruz yine oynatiyor

yani tudor olunca daha mi kosacaklar ? o zaman riko ya degil oyunculara kizalim , antrenore gore kosup kosmayacaklarsa

tudordan bir degisim ,bir kadro revizyonu goremedim , onu soyluyoruz , hala josue tolga degisikliginden medet umma seviyesindeyiz

Tamamda kimi soksun diyorum bende işte.Eldeki malzeme bu.Yada Semih chedjou yu oynatmasın diyelim.Yerilerine oynayacak adamlar Ahmetle Hakan balta.bunlar çok daha iyi stoperde bizmi bilmiyoruz.İlk yarıdaki oyunda ben olumlu gelişmeler gördüm.Defans ve yan toplardada eskiye göre çok daha iyiydik.Adam daha 3 gün önce gelmiş bide sihirli deynek yok heralde.Şimdilik ancak bu kadar oluyor.Biraz sabırlı olmak lazım.

Son düzenleme:

Kadroyu iyice tanıdığında ve en azından transfer döneminde kendi takımını kurduğunda bu dediğin revizyonu yapacaktır renktaş ama 3 günlük ortamda istediğin imkansız gibi birşey ya.

En azından birsürü pozisyon vermedik rakibe bu bile bence ciddi bir artı bizim savunmaya göre. Farklı aksiyonlar gördük, iyi gelişmeler bunlar. Frikikten gol geleceğini, hakemin golümüzü saymayacağını, Yasin ve Tolga'nın ultra mallıklar yapacağını kimse bilemezdi

Beyler besiktas bu sezonda sampiyon öyle ayarlandi lig. Bize yapilan hakem hatalarin hatti hesabi yok besiktasa kac kere yapildi bu hatalar? Ikincilik bu sezon icin büyük basari olur. Sampiyon olmak istiyorsan bu pis ligde ozaman gün gelecek hakemi dahi yenecek güclü bir kadro kuracaksin ama dursun ve cetesi bunu bilerek yapmadi sacma sapan oyuncular aldilar dünyalari vererek.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Antremanda pestillerini cikarsin, sahada kosmayan topcu oynatmasin bana yeter.

Rize macinda yuruyenler besiktasa karsi oynamamali.

İyide başlıkta güzelleme yapılmış ve ben de buna itiraz ettim sen de bu itirazıma cevap verdiğin için bu diyalog gelişti farkında isen?

Ayrıca her teknik direktör değişikliğinden sonra oyuncular yerini garantilemek, kendini göstermek adına standart performanslarından fazlasını göstermeye çalışır bu da çok normal bir durum. Sadece biraz koştular tek fark bu idi ve bunu Tudor değil Kudor gelse onun içinde yapacaklardı.

Tamam da sana söylediklerinin tamamı yanlış vesaire dediğimi hatırlamıyorum. Dediğim gibi taktiksel diziliş ve kadro yapılanması konusunda tek kelime edemem

Sadece biraz koştular dediğin oyuncular geçen sene Mustafa Denizli gibi bi teknik direktör geldiğinde ilk maçta nasıl bi fark gösterdi? Ben hatırlamıyorum Kasımpaşa maçıydı.

Ben bu sene Josue gibi bi adamın ilk defa canını dişine takarak bastığını gördüm.

Dediğin doğru yer garantilemek için performans değişiklik gösterir ama ilk 45 dakikadaki oyun tamamen farklı bir durum.

Keza Bruma durumu için de yedek kalacaksam götürme muhabbeti olduğu söyleniyor , Bruma konusunda kızıyordum sebebini bilmeksizin. Şuan helal olsun diyorum.

Sneijder dahil hiçbir oyuncunun kendini takımdan üstün görüp yedek kalacaksam beni Rize'ye götürme deme lüksü yok. Takımın en yetenekli oyuncusu dahil.

Kalliyi hatırlarsınız sırf kampa akrabalarını getiriyor diye derbi sabahı Lincoln ve Hakan Şükürü kadro dışı bıraktı. Ya da Fatih Terim Beşiktaş maçında ve öncesindeki maçta Burak'ı yedek bıraktı onun gibi bi santraforumuz daha yokken.

Bizim uzun zamandır eksiğini çektiğimiz şey otoriteydi.

ilk mactan ne beklionuz yaw
kayseri maciyla arada daglar kadar fark var
2. yari fazla negatif olsak da 2 yarida da ne yapmak istedigi belli olan bir ekip var
ne zamandir rastgele top oynuyoduk kayseri macinda patladi iste, simdi de 2-3 ufak tefek sey uzerinden hain, alcak medianin gazina gelip hocamiza atak ediyorsunuz. sizin burnunuzu kiram

İlk yarıdaki oyun beni heyecanlandırdı açıkçası neredeyse hiç pozisyonumuz olmasa da. Önde basan isteyen Galatasaray'ı özlemişim resmen. İkinci yarı ise aşırı kötüydük. Bu durum hocadan ziyade kondisyonumuzun zayıflığıyla alakalı gibi geldi bana.

oynadigimiz yok, bombos bir teknik direktor geldi, iste 352 italyan sacmaligina devam.

Geri
Üst Alt