GSC Scout Berat Ayberk Özdemir

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1576676683766.png

Tam adı : Berat Ayberk Özdemir
Doğum tarihi :23 Mayıs 1998 (21 yaşında)
Doğum yeri :Melikgazi, Kayseri, Türkiye
Boyu: 1,83 m (6 ft 0 in)
Mevkii :Orta saha

Kulübü :Gençlerbirliği

İyi topçu ofansif anlamda daha fazlasını yapabilir fiziksel olarakta gelişmesi lazım

Sezon başında Antalyaspor'lu Ufuk Akyol'dan umutluydum ama Tamer Tuna geldikten sonra nedense yedeğe düştü.. Son dönemlerin yıldızı da Gençlerbirliği forması giyen Berat Ayberk Özdemir.

Geçen sene 1.lig şampiyonluğunda ara ara oynayan bir isimdi. Bu sene de sezon başı banko 11 çıkıyordu ama daha sonra Hamzaoğlu onu yedeğe çekti. Son maçlarda tekrar formayı aldı ve çok iyi oynuyor..

Fiziği gerçekten iyi. İki yönlü bir oyuncu. Sürekli ceza sahasına giriyor, deniyor. Özellikle uzun paslarını çok beğeniyorum. Eksikleri çok fazla. Ülkemizde ne yazık ki oyuncular geç olgunlaşıyor.. Ben yine de İrfan Can Kahveci potansiyeli görüyorum.. İrfan Can, Başakşehir'e gittiği zaman Gençler'de sürekli oynayan biri değildi. Başakşehir'de de geçen seneye kadar hep yedekti. Geçen seneyle beraber banko oldu..

Berat'ta sezon sonu için orta saha adaylarımızdan biri olmalı. Mutlaka bütçe düşecek. Bu tarz oyuncuları alıp geliştirmemiz şart. Fatih Hoca daha çok hazır oyuncu ister ama tekrar ayağa kalkmak için olmuş değil olmak isteyen oyuncu lazım bize.

Mert Çetin ile kendisini tanıyorum. Yurtdışından teklifler var. Her ne kadar ihtimal az olsa da, iç transfer de mümkün.

Yan pas geri pas yapsin diyemi alcaz? Adamin videosu bile yan pas geri pas.

taylan'ı eski takımına gönderip takasla berat'ı almak mantıklı olur diye düşünüyorum. Berat'ta bence henüz bizim seviyede değil ama çok iyi fiziği var ama tekniği çok iyi. Biraz eğitilirse banko 11 olur.

Alan uzun sene problem yasamaz

taylan'ı eski takımına gönderip takasla berat'ı almak mantıklı olur diye düşünüyorum. Berat'ta bence henüz bizim seviyede değil ama çok iyi fiziği var ama tekniği çok iyi. Biraz eğitilirse banko 11 olur.
Aytac bize, Berat BJK'ye gibi.

Berat'ta potansiyel var Dorukhan'ı fena kaçırmıştık bu sefer almak lazım

Geri
Üst Alt