GSC Scout Berat Ayberk Özdemir

Eğer Taylan'la rekabet etsin diye Etebo'dan hallice bir isim kiralayacaklarsa Berat'ı alsınlar. Üstüne koyarsa çok şey kazanırız.

Aytaci alacagimiza 1-2 fazla verelim Berati alalim uzun sure rahat ederiz henuz 22 yasinda

Aytaci alacagimiza 1-2 fazla verelim Berati alalim uzun sure rahat ederiz henuz 22 yasinda

Biri 6, biri 8. Tercihe gerek duymadan da birarada oynayabilirler diye düşünüyorum. Ha öte yandan diğer 6 Okay'a 3 filan vermek varsa serde Berat'ı her türlü tercih ederim kuşkusuz. Gerçi ben Okay'ı bedavaya da almam.

Benim oyum Abdussamed Karnuçu'ya zaten alacağımız adam Taylan'ın alternatifi olacak Abdussamed bu yıl sürekli oynayarak o gelişimi gösterebilir umarım

En son transfer döneminin son günlerinde haber almıştım. Nantes'ı net bir şekilde reddetti. Alman kulüplerinin ilgisi ( E. Frankfurt, Köln, Mainz ) sınırlı kaldı. Mainz aslında alıp, Gençlerbirliği'nde 1 yıl kiralık oynamasını önerdi ama, teklif beklenenden düşük idi. (2.5M Euro - Sonraki satış kardan pay %20)
En az 6M Euro isteniyor.

En son transfer döneminin son günlerinde haber almıştım. Nantes'ı net bir şekilde reddetti. Alman kulüplerinin ilgisi ( E. Frankfurt, Köln, Mainz ) sınırlı kaldı. Mainz aslında alıp, Gençlerbirliği'nde 1 yıl kiralık oynamasını önerdi ama, teklif beklenenden düşük idi. (2.5M Euro - Sonraki satış kardan pay %20)
En az 6M Euro isteniyor.

bize hayal ozaman

En az 6M Euro isteniyor.

@Serkan G. Veren

reis yine mest ediyor

En az 6M Euro isteniyor.

Aslında çok iyi teklifmiş bu.

Bu çocukta potansiyel.var fakat bir türlü level atlayamadi çok istikrarsız bir maç bakıyorsun süper sonra bakmışım 3 5 maç sahada yok
Anca beleş olursa dusunulmeli

Beratı Torreira'ya benzetiyorum.
Bizden uzak olsun iyiyse de kötüysede istemez.

Umarim Aytac veya Salih yerine Berat'i aliriz

Bu ne lan recep ivedik gibi alman 3.lig topcularina benzemis.
images (1).webp

Geri
Üst Alt