# Berat Yılmaz | Ümraniyespor'da Kiralık

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

41a3379daf704eeba756fc0b0467d416.jpeg

BERAT YILMAZ

ORTA SAHA

Doğum Tarihi:
24.05.2006
Doğum Yeri: İstanbul​

beklentim olan genclerden .

-iskenderun'a kiralik gondermisiz .

basligi guncellersek iyi olur . @iskenderunspor .

saygi ve selamlar .

berat kardesimiz , *bugun kupa macinda tabzonspor karsisinda
oyuna sonradan 78. dk da girip mactaki *uzatmalarla beraber( 90+7) -ilk maci- olmasina ragmen , cok zorlu bir rakibe karsi kanimca verimli ve kayda deger sure almis oldu .

ilk izledigim donemler den -berat- tarafim adina kendi jeneresin de en cok beklenti yaptigim 3 isim arasinda idi.dolayisiyla * kiralik gitmesini bile istemiyordum. kendisine guveniyorum. beklentim cok buyuk .
tipoloji ozellikleri baglaminda ^klas bir tarzi var . skalasi genis, kumasi cok iyi , ozellikle fundamental baglamda oyun gorusu ve oyun akli bu yaslarinda bile izlerken dikkati cekiveriyor . gelisimini heyecan , keyifle ve merakla takip etmeye devam edecegim .

<- kendisine nazaran , acikcasi , a takiim genis kadrosu babinda -henuz yeterli gormedigim- *efe nin
kiraya gitmesini bekliyordum . *kanimca bu denklem de hata yapildi .

yine de , kiraya gittigi iskenderunspor -top oynamak isteyen bir takim ve seyircisi olan- bir camia oldugundan , gorece bu secimi mantikli bulabilirim-gelisimi sekteye ugramayacaksa . bundan mutevvellit surecin sonunda sayet beklenen sureleri verirlerse bu donemeci pozitif hatirlayabilirim . bence samimi olarak sure verecekler. < - bunun ilk *belirtisi - >

asagida , berat kardesimizin son anadolu ajansina yaptigi aciklamalari ekliyorum. vidyo giris de idman dan berat goruntuleri ile basliyor, 1.dakika da roportaj basliyor. breat'in aciklamalarinda heyecani ,istegi vs net belli oluyor.
belirttigi , sevdigi yabanci oyuncular da dikkat cekisi elit isimler .<-> kdb ,reijnders ,yaya toure vs fundamental yonleri ile begendigim isimlerdir. tarz olarak reijnders'i ozellikle one cikarmasi da dikkat cekici olmus.
. 2.39 da iskenderunspor yetkilisi nin *aciklamalari kayda deger bir done -*sure verecekleri ve kendisine kumasina potansiyeline guvendiklerine dair .

berat , maclar bazli izlediklerim baglaminda, mevcut fizigi , genel oyun gorusu , genis oyun gorusu, saha tutumu , sorumluluk almasi , kisa ve dar alandaki tercihleri, pas tercihlerin de , dikine ve yatay tercihlerde kollektif , sade ve takim yararina yonelik geliskenlerde bulunmasi dikkate deger saha ici oyun hissiyati idi . saha da devamli kendini gosteren pas isteyen, oyunu takip eden, cevre radari olan ,
modern futbola baglantili *hibrid *ozellikleri baglaminda mac ici imkanlar dahilinde gerektiginde 1.bolgeye defansina yardima gelen, ~ kendi cs yay onunde blok ve prese katilan , top calma/kesmeyi deneyen, hizli dusunen,
2.bolgeden 3.bolgeye etkili deplase olup gerek derinden gerek kenarlara ic li disli invertli toplu topsuz geliskenleri dusunme becerisi , ~ gecis de bolgesel verkaclara vs girmesi ,rakibini topla gecebilmesi , driplingli veya duz araya efektiif verimli ve one paslarda beklenmedik paslari cepte bulundurmasi ,
tam da kendisi skalasi kumasindaki bir yetenek den bekledigim progresive goruntulerdi.

< - tum bu ucu acik isik veren pzotifi yonlerini zamanla a seviye duzeyinde gelistirecektir elbet .
eksikleri elbette mevcut . ki , bunlari da tecrube ederek,gelistirerek, uzerine ekleyerek duzeltmesi cok mumkun.
toplaminda gelisimi adina kilit kelimeler ; calisma ve hedefsel konsantrasyon mutlak oncelik olmali .

sozun ozu ; baslangic dan bugune nazarimda altyapimizda wonderkid tabiri yapabilecegim 3 oyuncu dan biridir. bundan sonrasi icin ; umarim gelisimi sekteye ugramaz. sekteye ugrarsa uzuldugum yeteneklerimiz den biri olacak .

mevcut kiralik donemini istekle sevkle azimle dolu dolu verimli yasayip -akabinde- yuvaya donup fomayi kapmak icin meydan okumayi yapacagina yurekden inaniyorum.temenni ediyorum,bekliyorum .

ortaya karisik bir yorum oldu. okudugunuz icin tesekkur ediyorum .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Sergen Zeren , @Hayri Cund ,@Keramettin TANRIVERDİ ,, @Murat Durmaz , @Hüsnü Ayabakan ,@Ozan Puki , @Ali Bektaş , @Can Guzelırmak , @Halim Kırıkçı , @Tuncay Van , @Sami Karakoç ,@Emir Sato , @Alper Altun , @V. Haydar Geven , @Samet Nalbant , @Nurullah Fethi , @Emre Bari , @Can Erden , @Ata B. Oğuz , @Hakan Kuzu , @Murat Yanut

saygi ve selamlar

bu arada eklemeyi unuttum :

iskenderunspor'un bir sonraki kupa maci - > * karagumruk deplasmani .
istanbul da , musait olup vakti olanlar - kendisinin mevcut durumunu yakindan izlemek isterlerse ustteki maci yerinde izleyip salt berat kardesimizi gozlemleyebilir .

saygi ve selamlar .

hem berat , hem bizim adimiza keyifli bir gun oldu . bugun lig macinda iskenderunspor - kepezspor ile karsi karsiya geldi .

maci 3 -0 ev sahibi kazandi . macta oyuna 2.yari baslarken giren altyapi oyuncumuz berat yilmaz , kendisi adina da tarihi bir mac yasadi ;
macin bitimine saniyeler kala - 90+6 da meshur futbol klasigi laflarindan olan ; igne deliginden kil gibi gecirdi sozunun bir yansimasina imza atarak ceza sahasi onunden duzgun bir vurusla topu filelerle bulusturdu . mac bu golle sona erdi .

berat kardesimiz adina bu macta ; hem sure olarak doldu dolu 50 dakika civari sure almasi , uzerine bir de maci klas bir gole imza atarak kapamasini ''bi nevi pasta uzeri krema - kayda deger dakika almasi ve bunu golle suslemesi'' izlemesi ayri keyif oldu .
^pro baz da bu degerli gol zaten kendisi adina bir ilk oldu . dilerim bu gol ve aldigi etkili sureleri zamanla uzerine ekleyerek kiralik donemi sonrasi kulubumuze ^motive ve ^hazir bir sekilde donmus olur . nacizane olarak kendisinden beklentim bayagi oldugundan, guncel durumunu ayri bi merak ve keyifle takip ediyorum .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Sergen Zeren

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
bugun kupa da - maca 11 basliyor . versus @karagumruk

yayin ; a para tv .

basarilar berat kardesimize .

bugun kupa da - maca 11 basliyor . versus @karagumruk

yayin ; a para tv .

basarilar berat kardesimize .

macta ilk 45 dakika oynadi .daha cok forvet arkasi ve orta saha no8/6bucuk civari bolgelerde agirlikli yer aldi (kagit uzerinde 4231in mertens bolgesi, takim defansa gecislerde bi nevi 8e ,6bucuga evrildi) .

mucadelesi yuksek bir macti, ozellikle orta sahalar dan her iki takim gecis yaparken kora kor versuslar oldu .

maci iskenderunspor deplasmanda 2-1 kazanip buyuk bir surprize imza atarak grup dan cikmayi basardi .

ben kendi adima iskenderunspor ve teknik ekibine tesekkur ediyorum. berat'a geldiginden beri saglam sureler vermelerinden dolayi , samimi olmalarindan dolayi .

tekrardan galibiyet ve ust tura cikis dolayisiyla tebrik ediyorum iskenderunspor kulubunu .

ps; altyapi degerlerimiz - illa yerel liglere *kiraya verilecekse de ; iskenderunspor gibi tutum sergileyen kuluplere verilmesi taraftariyim . yilladir suregelen -gecmiste ve hali hazir da nice *kiralik *gonderdiklerimiz gittikleri kuluplerde yedek kulubesine demir atti . yeterince sans verilmedi .
temennim ve beklentim iskenderunsporun berat kardesimize kayda deger sureler vermeye devam etmesi .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Sergen Zeren

saygi ve selamlar .

çok iyi sezon geçirdi alt ligde, takımla beraber çalıştı dün, tüm kategorilerde kaptanlık yaptı, playmaker ön libero, efe akman aşkından dolayı aynı jenerasyonda silik kaldı, Efe'ye verilen şans kendisine verilse bir yerlere gelebilir, fiziği de güçlenmiş, eğer elden çıkarırsak ilerde peşinden koşarız kontenjana yazmak için

Bu çocuk dün stoper oynadı ama ben daha önce stoperde hiç görmedim. Orta sahada yaşıtlarına göre fark yaratacağını düşünüyorum. Süper Lig denemeli.

Geri
Üst Alt