Berber Sorunu

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Arkadaş iyi hoş virüs kapmayalım tamam da saç sakal birbirine girdi maymuna döndük. Hadi sakal neyse onu kendim de keserim. Ama saçı nasıl halledeceğiz? Bir de benim saçlarım çok çabuk uzuyor ayda 1 falan kestiririm. 2 aydır kestiremiyorum, 2 ay daha kestiremeyeceğim sanırım. Eve giden berberler varmış ama çevremde göremedim öyle bir şeyi. Zenginlere özel galiba.

Ne yapacağız bu berber sorununu?

5ced553302b6ce24e83b3ce893341fe6.jpg

Erkenden önleminizi almalıydınız.

Berber yasağının konduğu gün saat dolmadan gittim saçımı üç numara kestim. Ardından tıraş makinesi siparişi verdim. Uzadığı zaman kendim keseceğim. Online alışveriş yasağı gelmeden hemen tıraş makinesi alın.

Arkadaş iyi hoş virüs kapmayalım tamam da saç sakal birbirine girdi maymuna döndük. Hadi sakal neyse onu kendim de keserim. Ama saçı nasıl halledeceğiz? Bir de benim saçlarım çok çabuk uzuyor ayda 1 falan kestiririm. 2 aydır kestiremiyorum, 2 ay daha kestiremeyeceğim sanırım. Eve giden berberler varmış ama çevremde göremedim öyle bir şeyi. Zenginlere özel galiba.

Ne yapacağız bu berber sorununu?

:asd:

Makineyle alıverin
kimsenin gördüğü yok zaten biçimsiz kesseniz ne olur

Makineyle tras olursunuz benim var en uzun aparatini takacağım. bu da problem mi? Sanki görücüye cikacaksiniz? Evde oturacaksınız.

Geri
Üst Alt