- 1 Ağustos 2009
- 46.084
- 48.205
- 4.708
gençliğim uzun saçla geçti. idare ederim bir şekilde. lakin sakalsız uzun saç konusunda endişelerim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kartel baskını gibi zaten.Polise ayar oldum lan sanki bana kartel baskınına gidermiş gibi havalar falan. Arkadaş berberleri kapattınız da insanlara alternatif sunun o zaman? Işidçi gibi mi gezsin insanlar? Ya da bir süre verin şu zamanlar açılacak deyin. Milletvekilleri evine çağırıyor tabi onlarda para bol. Peki vatandaş ne yapsın? Hele berberler ne yapsın? Bunların geçim kaynağı bu. Tıraş etmezse aç kalıyorlar. Sizin gibi bilgisayar başında işlerini yapmıyorlar. Sanki her şeyimiz tamamlandı, her şeyimiz dört dörtlük, bütün tedbirler çok önceden alındı da berberler sorun oldu.
O açıdan bakarsan haklısın. Ama en basitinden fabrikalarda yüzlerce kişi aynı ortamda çalışıyor. Onlara bir yasak konuldu mu? Peki fabrikalarda çalışan işçiler virüse karşı dayanıklı bir robot mu? Koyacaksan herkese koy. Ki videodaki berber de önlemini almış maske falan takmış masada dezenfektanı var.Kartel baskını gibi zaten.
Adam öldürmeye teşebbüs denir bu olaya.
Sen bulaştır 3 kişiye bak o 3 kişi kimlere daha bulaştırıyor.
Gscimbom mobil
Ekli dosyayı görüntüle 77208
Ekli dosyayı görüntüle 77209
@Kenan Turyak nasıl olmuş lan ustalık eserim
Ekli dosyayı görüntüle 77208
çocuğun saçının ön tarafında kaza yapmışsın sanırım .
Abi başka çocuk var mı yoksa ustalık eserin bu mu?
renktaş 5 numara ucu takıyorum her yer eşit kaza falan yokKafa durmuyor ki sıfırlarken kaçtı ilk traşım bir de acemilik var
altıma sıçtım gülmekten çocuk frenkeştayna dönmüşEkli dosyayı görüntüle 77208
altıma sıçtım gülmekten çocuk frenkeştayna dönmüş
Cocugun kaydini hangi esir kampina yaptirdin rtasimEkli dosyayı görüntüle 77208
Before-after aliriz rengoYarın ben de şansımı deneyeceğim
sent via GSC
İşte bu güzel haber.Ben gecen hafta vurdum 3 numaraya
Sıçıp batırırsam aslaBefore-after aliriz rengo
ub.mesaji