Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyal medyadan berberleri takip ediyorum, en babası bile bazen saç kesimi yaptığında eski hali daha iyi oluyor. Matematiksel kesim falan filan tamam ama her zaman yanlar kısa üstte bırak yakışacak diye bir şey yok.
Saçıma özenmek gibi bir durumum hiç olmadı zaten ama pandemiyle beraber berberle olan ilişkimi kestim. Aldım bir tane Moser kendim kesiyorum. Hatun da enseleri düzeltiyor, mis.
Berberler hep aynı traşı yapıyor, yanlar makinayla incelt, üstleri makasla kısalt. Adamlar makas almıyor eline hep makina. Eskiden bu olay yoktu. Makas kullanılırdı. Birde üstelik fiyatları uçurdular.
Şu an en iyi mesleklerden biri kesinlikle. Nerdeyse hiçbir masrafın yok. Günde 10 kişiyi yalnizca saç sakal traş etsen 400 TL'den 4000 TL eder. Yarısı gider olsa -o kadarı imkansız da hadi varsayalım- 2K kar demek günde. Ayda 60K yapar. Isin icine maskeyi, boyayı vs eklemedim, 10 kisi gibi az bir rakamdan kar marjını dusuk tutarak hesaplayinca ortaya bu rakam cikti. Su an iyi is yapan bir berber aylik min 100k atiyordur cebe. Ulke sartlarinda muthis para.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.