Berkan Kutlu: “Selçuk İnan’dan bahsedelince bile tüylerim diken diken oluyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1629152189601.webp

Yeni transferlerimizden Berkan Kutlu, Süper Lig 2021-2022 Sezonu ilk haftasında oynadığımız Giresunspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Çok iyi mücadele ettiklerini belirten genç oyuncumuz, karşılaşmayla ilgili olarak “Lige iyi başladığımız için çok mutluyuz. Bütün takım arkadaşlarımı birer birer tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik. Şimdi önümüzde Danimarka deplasmanı var. Yolumuza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yardımcı antrenörümüz Selçuk İnan’ın oyun öncesi kendisiyle yaptığı konuşmaya istinaden yöneltilen soruyu ise şu şekilde cevapladı:

“Ondan bahsedince bile tüylerim diken diken oluyor. Selçuk İnan gibi bir antrenörden tavsiyeleri alabilmek gurur verici. Ben onun mevkisinde oynuyorum. Çok konuşuyoruz, beni her gün hep daha iyi olmam için çalışıyor. Onunla ve tüm teknik ekiple çalışmaktan gurur duyuyorum. Her gün bir şey öğrenebilirsem ne mutlu bana.”

Bana da oluyor o kardeşim tek değilsin bayağı irkiliyorum.

Selcuktan efendilik öğrenilir, frikik öğrenilir falan da fizik çalıştırmaya kalkarsa aldırış etme duymazliktan gel.

GSCimbom Mobile App

70de falan hoca çıkarsın istedim artık. çocuk 3 günde bir tam saha pres modunda turluyor sahayı. atletizmi çok iş gördü şu kısa dönemde.

biraz sıyrılması lazım hata yapmaktan çok korkuyor. büyük takım tabi anlaşılabilecek bişey ama bizim sipsi takımda fark yaratacaksa daha fazla risk almayı alışkanlık haline getirmesi gerek. taylan berkan'ın çeyreği kadar top oynamadı ama maçı çözen işi gene o yaptı. berkan da daha iyi olacaktır umarım.

Aman Selçuk'tan uzak dur. Yere oturup faul bekleme, pas almamak için rakibin arkasına saklanma, ön direk kornerleri, 60 yaşında yaşlı amca fiziğiyle top oynama görmek istemiyoruz artık.

defans arkasına attığı pasları, frikikleri ve frikik bölgelerinde rakiple araya vücudunu koyup frikik kazanma özelliklerini öğrenirsen çok iyi olur berkancım ama fiziksel performans olarak bir şey derse duymazlıktan gel :D

Bu tarz antrenorü övücü konusmalarin sadece fm de olduğunu sanirdim ilk kez görüyorum

Aynen benimde hele birde cukkaladığı paradan bahsedilince fenalıklar geliyor (24 milyon Euro).

Geri
Üst Alt