Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'nın Toplam Gol ve Asist Sayısı

Ya ne golu ne asisti adamlar daha gorevi olan topu cikaramiyor sertlik katamiyor topu stop edemiyor bunlari yapsalar yeter bu iki kazma 11 oynadikca oyun bir adim ileri gitmez isterse 10 turk oynama zorunlulugu olsun bu iki arkadasi asla oynatmam paf takimdan eleman alirim aytaci denerim marcaodan on libero yaparim bu arkadaslari hali saha olsa cagirmam o denli sıtkım sıyrıldı

Niye canım, bu forumda bazı ulemalar var, onlara göre bu ikisi oyunlarını çok geliştirmişler.. Hatta baya bir oyuncu kendini çok geliştirmiş, geldiğinden daha iyiymiş.. Söyleyecek çok şey var ama bu tipler için değmez.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kısır bir takım olmasının sebeplerinden biri.

Aylardir diyorum ben kendi adima.. Skora katkisi olan oyuncu sayimiz bir elin parmagini gecmiyor ve potansiyel olarak gecmez/gecemez (bknz: yetenek ve kalite).

Bekler: Kalitesiz. Boey ideal diyebiliriz ki kisa sure icinde katkisini gorduk ama adam sakat. PVA kariyer olarak iyi gibi olsada bence belirli bir standardin altinda.
Ortasaha: Cica ve Morutsan disinda skorer yok ki bu arkadaslarda hem deneyimsiz (bu seviyeler ve ligimiz icin) hemde bence o kadar da iyi degiller. Morutsan'a biraz daha sans vermek istiyorum yasi geregi. Onun disinda ofansif anlamda yetenegi kisitli ve 3.bolgede topla bulustugunda yana-geriye oynayan, sorumluluk almayan yahu sut dahi cekmeyen isimler dolu. Feghouli de tecrube klasiyla idare ediyor. O da zaten yetmiyor cogu macta.
Forvetler: Yine dusuk kalite. Diagne, daha yazin istemiyorduk dua ettik EPL'den teklif gelsin satalim diye. MO, aralarinda en potansiyelli gordugumuz isim ancak ne olursa olsun kotu bir bitirici. Striker tipinde bir oyuncu ancak bugun dahi kalenin dibinde yaptigi vurus rezalet otesi. Hee, oyuncu gelistirilmedi orasi ayri bir tartisma konusu ki bu da cok onemli ama ben suan sahada/elde olan duruma bakiyorum.

Genel ozet; yani benim bir cok oyuncudan pek umudum kalmadi her gecen gunde azaliyor.. Umudumu hala korudugum isimler; Kerem-Morutsan-Nelsson ve cok azicik Mohammed kalan digerleri icin umudum yok. Cok calismalilar.. Kiraliklari bir kenara koyuyorum.

Gitmesi gerekenler;

Babel - Feghouli - Yedlin -zor ama PVA - Emre Kilinc (kiralik gidebilir) - Omer Bayram - BAY (kiralik) - Taylan - Kalecilerimiz Muslera saygidan bir sezon daha - Berkan'i da koyarim aslidna ama caliskan takima lazim sadece belirtmek icin yazdim yoksa cok eksigi var - Aytac - Luyindama

Bu isimler satilmali/gonderilmeli/kiralanmali. Yerlerine, altyapidan da olmak uzere lig icinden transfer yapilmali. Hicbirinin yerine ilk 11'e isim alinmamali. Klubeye transfer kisacasi. Ilk 11'e ise cok net 4-5 transfer gerekiyor. Nasil olacak bilmiyorum. Yatirimi maliyetli olmasa, Cica'ya da gule gule derdim.

Biraz uzun ve konuyu genisleten yazi oldu ama daha once yazdim simdi guncelleme yapmak istedim.

Bakiniz; bugun rakipteki Vargas ve Inler bizde olsa cok net 7-10 puanimiz daha olurdu. En kotu yenilmezdik bir cok macta..

Kornerler; 200 kornere 1 gol atiyoruz
Frikikler; aklimda en son Aytac'in hazirlik macinda yazin attigi carpa seke giren gol
Duran top organizasyonu; yok.. bayadir yok...

Bu yaziyi uzuntuyle yaziyorum. Uzuluyorum cunku pozisyona giriyorz ama kalite yok abi dogru tercihi yapacak sogukkanli ve cesur oyuncu yok elimizde. Yada bu potansiyel var ama one cikarilamiyor.

taylan bi nebze neyse de

berkan cidden cok beceriksiz sadece kosuyor

gol ve asist mi ..

Başarılı pas oranı (gerçi 10 pasın 7si nelson ile marcao'ya ya) ve kazanılan ikili mücadele en bakılması gereken 2 istatistik bu arkadaşlar için.

Berkan kutlu yu beğeniyorum orta sahada dinamo gibi ama Taylan la beraber olmaz yanına gedson mutlaka şart

Taylan denen vasıfsızın talibi varsa Acilen def etsinler. Son yıllarda gelmiş en kötü orta saha oyuncularından biri. Akşamki her 2 golde de yine refakat etti rakibe. Sadece akşamki goller değil her maç böyle.

ocakta değiştiririz yavvvv
olmadı haziran
2 metreye pas atmak için 5 kere top dürten ortasahalar ile hiç bir cacık yapamazsın.

gol ve asist mi ..

Başarılı pas oranı (gerçi 10 pasın 7si nelson ile marcao'ya ya) ve kazanılan ikili mücadele en bakılması gereken 2 istatistik bu arkadaşlar için.
Bencede bu oyuncular olması gereken basit işleri yapamıyorlar ki gol ve asiste bakalım.

Galatasarau gibi bir takımda en fazla bir iki oyuncu olur 11 de gelişimine bakarsın.Bizde ilk 11'in tamamının gelişimine bakıyoruz.

Biz taraftarlar ve başımızdaki iş bilmezler berken,morutan,cicaldou,taylan,yedlin vsss yetersizler demedeği sürece bizden hiçbir halt olmaz.

Bu oyuncuların alayı alternatif. hadi içlerinden 1,2 sini 11 oynat doğru kurulmuş kadroda sırıtmayabilir.Ama hepsini bu tarz oyunculardan oluşturursan böyle durumlara düşeriz.

Taylan kesinlikle bizim seviyemizde bir oyuncu değil. Hani bir alt seviyeye gider, atıyorum Gaziantep'te iyi iş çıkaran bir oyuncu olabilir ama bizde olmaz. Hücum yönü zaten çok kısıtlı. E baba bari defansif yönün güçlü olsun, o da yok. O zaman niye Galatasaray'da ilk 11 oynuyorsun ki ? 37 yaşındaki ağır çekimde futbol oynayan Gökhan İnler'in oynadığı orta sahaya karşı eziliyorsan zaten olay bitmiş demektir. Berkan için aynı şeyleri söyleyemem. Berkan çok çalışkan bir oyuncu, takım iyi olduğunda o da dişlinin önemli bir parçası olabilir ama tabi bizim genel olarak oyun sıkıntımız olduğu için tüm oyuncularımız bize bulundukları seviyeden daha kötü bir oyuncuymuş gibi geliyorlar. Atıyorum Trabzonspor'lu Berat bugün bizde oynuyor olsaydı bu çöp neden oynuyor denilirdi ama düzen takımında iş yapıyor. Öte yandan papatya falı Çika da takımı üste çekemiyor. Mesela Hamsik net şekilde takımı alıp bir seviye üste çıkarıyor ama bizde öyle bir oyuncu yok. Berkan bugün Trabzon orta sahasında oynuyor olsaydı bence çoğu kişinin çok beğendiği bir oyuncu olurdu. Bence verdiğimiz parayı veren varsa Çika'yı satmalıyız, Taylan yedek olarak bir süre kalabilir. Berkan-Gedson-H.Herrera gibi bir üçlü kurmalıyız.

Ver ikisini abdullah avcının eline birisi gerard diğeri matic gibi oynamazsa bende bişey bilmiyorum.

Dün herkes yunus akgünü gördü bizde kız gibi top oynuyor denilen çocuk bizim morutandan beklediğimiz işleri adana demirle bize karşı yaptı iyimi bu dertte bize yeter zaten siz hala o başımızda ki kuklacılara inanın bakalım

Berkan doğru yatırım idi. Fena adam da değil ama Taylan için yazın burada az dil dökmedim bununla olmaz diye. Josef bizde olsa geçen sezon da bu sezon da şampiyon olurduk. Takımın merkezi bomboş , hem savunma yapılmıyor hem hücuma katkı yok. Buraya transfer yapmadan sezona girmek ölümcül bir hataydı , bütün oyunu etkiliyor bu eksiklik.

Geri
Üst Alt