Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 6.402
- 2.906
- 2.088
Elano zürur-u zamana uğradı Sergio Oliviera versek ?Elanoya küfür etsek ceza yiyoz mu lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elano zürur-u zamana uğradı Sergio Oliviera versek ?Elanoya küfür etsek ceza yiyoz mu lan
Aslında çok mu bel bağlamıştık Elano'ya .Kendi halinde bir oyuncuydu .Ayakları naifti.Ama en sevmediğim tarafı hırs yoktu ve de oyun içerisinde kayboluyordu.Ara ki bulasın.nedense ben kaybolan oyuncuyu hiç sevemiyorum.Sazı eline alması şart oğlu şart.mesela oliviera sert olsa ,kaybolmasa vallahi de billahi de severdik ama olmadı,olmuyor.gece 3te mi ne açıklanmıştı. sabah bir kalktık elano gs'da :d
İzlememişki Hagi’yiTakımda Hagi yok şimdi farkettim... Berkan sen ileride TD falan olma kardeşim... Futbol bilgin mi yok acaba?
Torreira yı meloyu da mı izlememiş?İzlememişki Hagi’yi
İzlediği topçular arasında kendisini en çok heyecanlandıranları koymuş
Reis adam Selçuk’u daha çok seviyordur ya olamaz mıTorreira yı meloyu da mı izlememiş?
Tarihteki en kötü 2-3 bekten biri o herifHerkes hagiye takilmis
Cesar pratesin olmamasi skandal bana göre
Hagi nasıl olsun .Hagi oynadığında Berkan inga pozisyonunda .Çok şey beklememek lazımTakımda Hagi yok şimdi farkettim... Berkan sen ileride TD falan olma kardeşim... Futbol bilgin mi yok acaba?
Tanju Çolak yokmu as yedek bronz?Muslera
Boey Popescu Bülent H.Ünsal
Melo Torreira
Keita Hagi Ribery
H.Şükür
Drogba, Song, Sneijder, Icardi, Taffarel, Okan Buruk, Tugay, Eboue, Arda, Jardel ve Metin Oktay da ikinci 11'de olur.
Selçuk da konik olurortasah 3lüsünü Selçuk - Melo - Hagi yazmayan ne bileyim..ilginç.