# Berkan Mahmut Keskin

Mahmut diye bir sağ bekimiz olacağını sanmıyorum.

Yusuf diye bir çocuk vardı az izledim ama iyi duruyordu o nereye kayboldu

yusuf bir ara sakatlandı uzun süre
mahmutu sağ beke devşirdiler o ara
normalde os çocuk ama korkunc iyi oynadı sağbekde
bence yusufun çıtası daha yukarda ama şuan için mahmut daha sağlam duruyor

yedlinle omarla uğraşacamıza verelim sag beki şunlara serkan asan ahmet corekcinin oynadığı ligde sırıtmazlar herhalde

Geçen maç çok beğenmiştim bu maçı izleyemedim başlığını yukarılarda görünce çok sevindim..Maden elimizde böyle bir değer var yerli hickimseye uğraşmaya gerek yok yedek sağ bek olarak şenerden kötü olacak değil ya

Abi daha once forumda yazan gokay abi elit sagbek olacak diyodu yusufa.mahmut normalde ortsaha ama sagbekte tutunca yusufu kesti,defansif acidan da iyi oldugu icin.yusuf ise sagbek dışında sag kanat,sol kanat ve forvet oynayabilyo tekniginden ötürü.altyapı hocalari her mevkiye koyuyolar yusufu

Milli takım açısından iyi bir gelişme bu çocuk sağda TJK nin sol beki de sola . Bekler baya iyi olur

herkes olumlu bu tarz isimleri değerlendirmek gerek

Madem sınır var hocanın artık bişeyler denemesi şart. 11 olması şart değil kadayıfların yerine yedekte oturabilecek kapasiteye çıakrsa bile yeter rotasyonda yararlanırız şener gibi heriflere 7 m vermeyiz

Sorun su ki menajerler alt yapidan cikarttigin oyuncudan fazla para kazanamiyo. Transfer olmali ki yuklu bi vurgun yapsinlar. Tabi kluplerin icinde ki diger komisyonculari saymiyoruz bile.

Hahahahaha :D

A-Takim‘da birsey yapamaz!
oynarsa 2-3 Mac 4-8 dka sorna 3 Lig .

Geri
Üst Alt