- 1 Ağustos 2009
- 47.599
- 50.125
- 4.878
sol önde rakip ceza yayına yakın bi yerde takılıyor.
anlayamadım hala. anlayabilen beri gelsin.
anlayamadım hala. anlayabilen beri gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de öyle düşünüyordum ama ön alan baskısı da yapamıyor ki. bir de şaka gibi oralarda topla buluşup bir şeyler yapmaya çalışıyorÖn alan baskısında kullanıyor. Alanya da bu şekil kullanıyordu. Beki götürmek için de savunma arkasına sahte koşu atıyor.
ben de öyle düşünüyordum ama ön alan baskısı da yapamıyor ki. bir de şaka gibi oralarda topla buluşup bir şeyler yapmaya çalışıyor
Hücum da değil savunma da ilk toplara basmada orada konumlanıyor sadece. Cica oynadı Gomis'in arkasında.Oynaması gereken en son pozisyonda oynuyor. İlk kontrol, vizyon, pas kalitesi falan vasat bile değil. Tehlikeye dönüşebilecek bütün pozisyonları öldürüyor. Oralarda ayağına daha hakim biri olsa halbu ki maç başına fazladan 1-2 net gol pozisyonu çıkarabiliriz bu oyun kurgusundan
Dün deli gibi bekle stoper aradına koşu attı yav. Ayağına gelen her top kayıp olarak döndü. Bu half space koşusu atıyor kerem içe giriyor pva kanattan bindiriyor. 3ü de top kaybetme makinesi resmen. Bi ara berkanın yay üstünde gelişine ara pas denediğini gördüm. Bu adamı oralara kadar sokmak bile hataHücum da değil savunma da ilk toplara basmada orada konumlanıyor sadece. Cica oynadı Gomis'in arkasında.
Topla buluşmasa makul zatenben de öyle düşünüyordum ama ön alan baskısı da yapamıyor ki. bir de şaka gibi oralarda topla buluşup bir şeyler yapmaya çalışıyor