berkanın acayip bir pozisyonda oynatılması sorunsalı

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
sol önde rakip ceza yayına yakın bi yerde takılıyor.

anlayamadım hala. anlayabilen beri gelsin.

Ön alan baskısında kullanıyor. Alanya da bu şekil kullanılıyordu. Beki götürmek için de savunma arkasına sahte koşu atıyor.

Tüm orta oyuncularınız maç 3-0 olduktan sonra girer bu kadroya .. biz bunlarla maç kazanmaya çalışıyoruz bu enkaz ile müthiş puan topladık bence..

Ön alan presi için. Karadağ maçında Kuntz da sonradan oyuna alıp bu şekilde kullanmıştı.

Ön alan baskısında kullanıyor. Alanya da bu şekil kullanıyordu. Beki götürmek için de savunma arkasına sahte koşu atıyor.
ben de öyle düşünüyordum ama ön alan baskısı da yapamıyor ki. bir de şaka gibi oralarda topla buluşup bir şeyler yapmaya çalışıyor

Ön alanda oynaması takımı daha çok baltalıyor.
Dünkü maçta kritik anlarda inanılmaz basit toplar kaptırdı. Özellikle Ceza yayı çevresinde takımın hücumunu baltaladı.
Bu adam ciğersiz orta saha koy 6 numaraya deli gibi koşsun. Taylanı da biraz öne çekersin. Malzeme bunlar maalesef.

Her yere yetişmeye çalışıp hiçbir işi tam yapamıyor. Cicaldau hayaleti kayıp olduğu için tüm yük ona kalıyor.

ben de öyle düşünüyordum ama ön alan baskısı da yapamıyor ki. bir de şaka gibi oralarda topla buluşup bir şeyler yapmaya çalışıyor

Pres takım işi. Yayılmayı bilmiyoruz. Konya da topla çok iyi çıktı dürüst olmak gerekirse. Bir ara 50 pas üst üste falan yaptılar. Gomis’in nefesi de çok fazla kesildi. Cica’da ortada yoktu. Dün Berkan’a çok dikkat etmedim ama Rize maçında bu konuda başarılı bulmuştum. Kılınç pres konusunda kötü değildi ama kazandığı topları kaybetti. Dün takımda Nelsson dışında birini beğenmedim. Bir de Alanya maçında olduğu gibi kaleciden beke top gitmesin diye kanatlar yardım etmedi. Kerem sürekli Skubic’e yakın oynadı. Bu da etkiledi.

Oynaması gereken en son pozisyonda oynuyor. İlk kontrol, vizyon, pas kalitesi falan vasat bile değil. Tehlikeye dönüşebilecek bütün pozisyonları öldürüyor. Oralarda ayağına daha hakim biri olsa halbu ki maç başına fazladan 1-2 net gol pozisyonu çıkarabiliriz bu oyun kurgusundan

Oynaması gereken en son pozisyonda oynuyor. İlk kontrol, vizyon, pas kalitesi falan vasat bile değil. Tehlikeye dönüşebilecek bütün pozisyonları öldürüyor. Oralarda ayağına daha hakim biri olsa halbu ki maç başına fazladan 1-2 net gol pozisyonu çıkarabiliriz bu oyun kurgusundan
Hücum da değil savunma da ilk toplara basmada orada konumlanıyor sadece. Cica oynadı Gomis'in arkasında.

Deli gibi koşuyor diye böyle kullanıyorlar. Zaten çok koşuyor başka bir halta da yaradığı yok.

Hücum da değil savunma da ilk toplara basmada orada konumlanıyor sadece. Cica oynadı Gomis'in arkasında.
Dün deli gibi bekle stoper aradına koşu attı yav. Ayağına gelen her top kayıp olarak döndü. Bu half space koşusu atıyor kerem içe giriyor pva kanattan bindiriyor. 3ü de top kaybetme makinesi resmen. Bi ara berkanın yay üstünde gelişine ara pas denediğini gördüm. Bu adamı oralara kadar sokmak bile hata

Tolga cigerci yi tudor böyle kullanıyordu 5 gol filan atmıştı ama orta sahada fernando-ndiaye vardı tolga da Berkan a göre daha sakindi teknikti hücumda.
Bu ayrıntıya kafa yoracağına genel sorunlara eğilmeli yardımcı elemano.
Mesele topla buluşan stopere top almaya göstermiyor hiç bir orta saha.
Mesela presi boşa yapıp eksik yakalanıyoruz sık sık.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ön alan baskısını yapacak topçunun ikili mücadelede başarılı çevik bir adam olması lazım. gedsonu alsak bu şekilde oynatabilirdik ama berkan olmaz olamaz

Geri
Üst Alt