Video Haber Berke Özer: "Galatasaray hakkında attığım tweetlerde 10 yaşımdaydım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Berke Özer: "Eğer siz 10 yaşında yaptıklarınızı bugünkü kafanıza uyarlarsanız tabii ki de çok saçma olur. Keşke o tweetleri atmasaydım ama 10 yaşındaydım. O zamanlar bir şeyin bilincinde değilsiniz. Şu an hayatımı daha profesyonelce yaşıyorum." (Ekol TV)

Soru: "Galatasaray kalesini korur musun?"

Berke Özer: "Öyle bir durum olursa hem kulüp hem de bizim menfaatimiz için doğru bir şey olursa en hayırlısı neyse oturur konuşuruz. Profesyoneliz, kazandığımız parayla ailemizi geçindiriyoruz."

Berke Özer: "Okan Hocaya neden saygısızlık yapayım? Zaten maçta iyi oynuyorum. Topu uzağa atmak istedim, keşke sağ tarafa değil de sol tarafa atsaydım ama 50 bin kişinin önünde o atmosferde bunları düşünemeyebiliyorsunuz."

Güzel açıklamalar yapmış, gelsin. Uğurcanı bize vermezler bu cocuk daha genç

Ne geli kafanız mı güzel
Kaleye fenerli kaleci almak ile neyin kafasındasınız.
Hata olarak görebilir ama bu en ufak hatasında yüzüne vurulacak yuhalanacak yani kredisi asla olmayacak
Yabancı kaleci tercih ederim

Alamancilar daha iyi bilir, Bayern zamaninda Schalke'den Neuer'i almak uzereyken Neuer bir aciklamada bulunup sanirim ozur dilemisti Bayern taraftarindan. Onlar da o transfere karsi cikmisti ama sonra tabi kaleye gecince affedildi.

Ne geli kafanız mı güzel
Kaleye fenerli kaleci almak ile neyin kafasındasınız.
Hata olarak görebilir ama bu en ufak hatasında yüzüne vurulacak yuhalanacak yani kredisi asla olmayacak
Yabancı kaleci tercih ederim
bu iyi aslında kendini ispat etmek ve kanıtlamak zorunda çok çalışacaktır. Emre Akbaba, Berkan gibi özcimbomlularda geldi öyle uçup kaçmadılar.

bu iyi aslında kendini ispat etmek ve kanıtlamak zorunda çok çalışacaktır. Emre Akbaba, Berkan gibi özcimbomlularda geldi öyle uçup kaçmadılar.
Sorun özcimbomlu olanın uçup kaçmaması değil
Özfenerlinin kalede olması
Kredisi olmadan yapacağı ilk hata kulübe masraf olacaktır birçok konuda

Eyüpspor’un Jankat’la ilgilenmesi, bizim Jankat’ı geri çağırmamız, acaba para + Jankat teklifiyle Berke transferi mi düşünülüyor

Alamancilar daha iyi bilir, Bayern zamaninda Schalke'den Neuer'i almak uzereyken Neuer bir aciklamada bulunup sanirim ozur dilemisti Bayern taraftarindan. Onlar da o transfere karsi cikmisti ama sonra tabi kaleye gecince affedildi.
adminim isminiz çok cix duruyor beni de yapar mısınız öyle :love:

Geri
Üst Alt