Video Haber Berke Özer: "Galatasaray hakkında attığım tweetlerde 10 yaşımdaydım"

Gelmesin, ilk yapacağı hatada “zaten fenerli” diye yaygara kopacak. Hele Fener maçında hatalı gol yerse oradan toparlama ihtimali yok.

Dolayısıyla açık açık Fenerli olduğu bilinen birinin gelmesi taraftarı değilim. 5 sene sonra Fener’e falan da gider. Hiç gerek yok.
gsli kaleci cikmiyo mu bu ulkeden yav her kaleci fenerli

altyapın mı var adam akıllı..

engin-rüştü -volkan vs vs derken fener hep o konuyu ele aldı - mevcut irfancan da kırıldı onlarda o konuda.
kardesim berke fb alt yapisindan mi ya da irfan, ya da maltay.
volkan da fenerbahce alt yapisindan degilki.

benim en son hatirladigim gsli kaleci aykut falan olmali.

kardesim berke fb alt yapisindan mi ya da irfan, ya da maltay.
volkan da fenerbahce alt yapisindan degilki.

benim en son hatirladigim gsli kaleci aykut falan olmali.
altyapı değil (orda özeleştiri gs olarak)- kovalıyorlar anlamında kastettim , yoksa altyapısı aktif olan takım yok türkiyede (büyüklerde en azından)

Alamancilar daha iyi bilir, Bayern zamaninda Schalke'den Neuer'i almak uzereyken Neuer bir aciklamada bulunup sanirim ozur dilemisti Bayern taraftarindan. Onlar da o transfere karsi cikmisti ama sonra tabi kaleye gecince affedildi.
elmayla armutu karistirmayalim biz Turkuz onlar Alman :D

Kemerburgaz suyundan içtiğinde en has Galatasaraylı olur. Bu sene Berke'nin çok maçını izledim. Kalede öz güvenli duruyor. Bu da yenir mi diyeceğin bir gol yemiyor. Gençler belki hatırlamaz en has Galatasaray taraftarı olan Tanju Çolak bile rakip takımın formasını giydi. Sonra aklıma gelen Semih Yuvakuran, Mehmet Topal vs.

Bunlar paranın uşağı olmuş adamlar. Pas parayı tüm gün Fenerbahçe’ye küfreder.

Sanki fenerin kalecisi İrfancan çok mu fenerli hatta berkeden daha karaktersiz

Gelsin fanatizm yapmaya gerek yok mert hakan gibi köpek olmasın ama bize gelince fenere söven amigo tarzı takılmasın yeterli. Gerçi bizim kültürümüzle adam değilse bile adam olur onların ki gibi köpek olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bilale anlatır gibi anlatalım

berke fenerli olduğu için istemiyoruz ❌

berke gsye ana avrat sövdüğü için istemiyoruz ✅

Düşünmem ve alırım, kaleyi teslim ederim.

oldu olacak mhy ide alalım 2 özürle.
bıraksın bu işleri.
kapıdan içeri girmemeli...

okan kocuk gayet başarılı samsunda.
bize etmiş olduğu küfürde yok bildiğim kadarıyla.

sana bu midesizliği yakıştıramadım orkuncuğum

Açıkçası genel olarak yazmıştım kendi adıma değil ama şunu söyleyeyim; ben sebep ne olursa olsun özür dilemenin çok önemli bir şey olduğunu düşünüyorum.

bana kalırsa bu kulüp kültüründe kalede güney Amerika var, oradan devam etmeliyiz.

Taffarel, Mondi, Nando

Açıkçası genel olarak yazmıştım kendi adıma değil ama şunu söyleyeyim; ben sebep ne olursa olsun özür dilemenin çok önemli bir şey olduğunu düşünüyorum.

bana kalırsa bu kulüp kültüründe kalede güney Amerika var, oradan devam etmeliyiz.

Taffarel, Mondi, Nando
twitlerde problem yok çocukluk

ama daha 2-3 sene önce AAG diye bağırıyorsa o iş olmaz

Ben ona buna bakam iyi kalecimi? Evet
Bize gelmis olsa ilk 11 girermi? Evet

Birakin cocuk kafasi ile bize laf atmalarina, bunu neredese her futbolcu yapmis ve yapiyor, en iyi örnek karsi taraftaki Mert Hakan. Adam bize gelip fener maclarini satmadikca kim ne diyebilirki? Bence imkan varkene bunu almak gerek, bence en iyi yerli kalecilerden birisi. Fanatiklesmeyin gün gelir Fenerbahceden bile oyuncu alirsin. Önemli olan verecegi Performans baska birsey degil.

Attıgı twitlerde ne yazıyor bu arada biri ss atsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt