- 23 Aralık 2008
- 59.907
- 57.392
- 4.858
Ben ikna oldum gerçekten geçmişine sünger çekmiş.. buyursun gelsin ama form durumu düşmeden kendini geliştirmesi laızm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar profesyonel olursa olsun. Yediği her hatalı golde linç edilecektir. Her başarısızlıkta ceza kesilir hemen yüzüne vurulur FB taraftarı olduğu.Galatasaray futbolcusunun illa ki Galatasaraylı olması gerekmez. Ama Fenerli olduğunu bildiğim adamın da Galatasaray'da oynamasını istemem. İsterse Messi'nin gençliği olsun.
Eğer ki gelirse, illa ki mesleğine yakışır davranacak ve görevini elinden gelen en iyi şekilde yapacaktır ama konu adamın meslek ahlakından ya da yeteneğinden bağımsız bir şey. Aidiyet meselesi bu. Taraftarla oyuncu arasında o bağın kurulması çok zor hale gelir böyle bir durumda. Eminim Galatasaraylı bir futbolcuyu da Fener taraftarı istemez.
hoşgeldin aslanımm
İşini yaptıktan sonra ben kabul ederim. Arkadaşta potansiyel var.As kaleci olmamak kaydıyla gelmeli ,çünkü tribünler hicbirzaman kendisini kabul etmez as dusunulurse
Aynen öyle. Fener derbisinde hatalı bir gol yese mesela ve o golle kaybetsek, çatlak sesler çıkmayacak mı? "Bilerek yedi kesin" diyenler olmayacak mı?Ne kadar profesyonel olursa olsun. Yediği her hatalı golde linç edilecektir. Her başarısızlıkta ceza kesilir hemen yüzüne vurulur FB taraftarı olduğu.
Kan uyuşmazlığı var. Buradan doğacak çocuk sakat kalır.
Kimseye anlatmayi kafaya takmayacan. Bu tur oksijen gitmeyen beyinler ne der diye dusunulurse bir arpa boy mesafe alinmaz. Alin bu cocugu.Aynen öyle. Fener derbisinde hatalı bir gol yese mesela ve o golle kaybetsek, çatlak sesler çıkmayacak mı? "Bilerek yedi kesin" diyenler olmayacak mı?
Evet bir profesyonel kaleci bunu yapmaz. İşine ihanet etmez ama kimseye anlatamazsın.
Tüm topçular öyle eldekilere de çok değer yüklemeyin bu sebepleBunlar paranın uşağı olmuş adamlar. Pas parayı tüm gün Fenerbahçe’ye küfreder.
Ben evime bile sari lacivert hicbir urunu sokmuyorum.
Tukkani kontrole gittigimde ilk baktigim sey sari ve lacivert gatorade ve poweradeleri yan yana koyup koymadiklarina bakmak oluyor.
Fenerli birisini de takimimda ASLA istemem.
Umarim yeterince aciktir..
Ekli dosyayı görüntüle 280057
Iste tam istedigim gibi..
NIZAMI..
Sabah sabah ENERJIM?? geldi..
Acura mi yoksam Erolcuga mi..