Video Haber Berke Özer: "Galatasaray hakkında attığım tweetlerde 10 yaşımdaydım"

Ben ikna oldum gerçekten geçmişine sünger çekmiş.. buyursun gelsin ama form durumu düşmeden kendini geliştirmesi laızm

Galatasaray futbolcusunun illa ki Galatasaraylı olması gerekmez. Ama Fenerli olduğunu bildiğim adamın da Galatasaray'da oynamasını istemem. İsterse Messi'nin gençliği olsun.

Eğer ki gelirse, illa ki mesleğine yakışır davranacak ve görevini elinden gelen en iyi şekilde yapacaktır ama konu adamın meslek ahlakından ya da yeteneğinden bağımsız bir şey. Aidiyet meselesi bu. Taraftarla oyuncu arasında o bağın kurulması çok zor hale gelir böyle bir durumda. Eminim Galatasaraylı bir futbolcuyu da Fener taraftarı istemez.
Ne kadar profesyonel olursa olsun. Yediği her hatalı golde linç edilecektir. Her başarısızlıkta ceza kesilir hemen yüzüne vurulur FB taraftarı olduğu.

Kan uyuşmazlığı var. Buradan doğacak çocuk sakat kalır.

Feneri takipten cikmis. Feneri takip eden üyelerimiz oldugunu dusunursek takdir edilesi bir is.
1739287572794.webp

As kaleci olmamak kaydıyla gelmeli ,çünkü tribünler hicbirzaman kendisini kabul etmez as dusunulurse

sene sonu gelecek
sosyal medyada tepki olur mutlaka ama iyi başlarsa kimse hatırlamaz
fakat kötü başlarsa eyvah

diyor ki twitler için özür dilerim çocuktum ama bi kaç sene önce ettiğim için küfürler için özür dilemiyorum işinize gelirse. belli ki cimbomba edilen küfürden rahatsız olmayan bir kesim var. yani kalemize Ananın Amı Galatasaray diye hoplayıp zıplayan bir itoğlu itin geçmesinden hoşnut bu kesim. Allah klübümüzü bu kesimden bir şekilde uzak tutmalı diye düşünüyorum.

Başka kapıya

Shut Down Edward James Olmos GIF by Mayans

Ne kadar profesyonel olursa olsun. Yediği her hatalı golde linç edilecektir. Her başarısızlıkta ceza kesilir hemen yüzüne vurulur FB taraftarı olduğu.

Kan uyuşmazlığı var. Buradan doğacak çocuk sakat kalır.
Aynen öyle. Fener derbisinde hatalı bir gol yese mesela ve o golle kaybetsek, çatlak sesler çıkmayacak mı? "Bilerek yedi kesin" diyenler olmayacak mı?

Evet bir profesyonel kaleci bunu yapmaz. İşine ihanet etmez ama kimseye anlatamazsın.

Aynen öyle. Fener derbisinde hatalı bir gol yese mesela ve o golle kaybetsek, çatlak sesler çıkmayacak mı? "Bilerek yedi kesin" diyenler olmayacak mı?

Evet bir profesyonel kaleci bunu yapmaz. İşine ihanet etmez ama kimseye anlatamazsın.
Kimseye anlatmayi kafaya takmayacan. Bu tur oksijen gitmeyen beyinler ne der diye dusunulurse bir arpa boy mesafe alinmaz. Alin bu cocugu.

Geçen çok güzel araba denk geldi plaka ffb diye almadım, başka güzel uygun buldum baktım adam menerliymis aynaya fb logulu zımbırtı aşmış onu da eledim.

Ne berke isterim ne osayi cizgim belli profosyonelmis bilmem neymiş 😏

Ben evime bile sari lacivert hicbir urunu sokmuyorum.

Tukkani kontrole gittigimde ilk baktigim sey sari ve lacivert gatorade ve poweradeleri yan yana koyup koymadiklarina bakmak oluyor.

Fenerli birisini de takimimda ASLA istemem.

Umarim yeterince aciktir..
IMG_3374.webp
Iste tam istedigim gibi..

NIZAMI..

Sabah sabah ENERJIM?? geldi..

Acura mi yoksam Erolcuga mi..

Ekli dosyayı görüntüle 280057
Iste tam istedigim gibi..

NIZAMI..

Sabah sabah ENERJIM?? geldi..

Acura mi yoksam Erolcuga mi..
IMG_3402.webp

Gene NİZAMI..
Camel ( deve ) sigarası da nizami dizilmiş..

Yanlış anlamayın,,

KESINLIKLE diktator birisi degilim..!

Çalışanlarımız tamamen üzgürdür.. :giggle:

Sari ve kirmiziya sahip ,
Kulup binasi beyoglunda olan,
Ve arslan olarak taninan herhangi bir takimi tutabilirler..

Geri
Üst Alt