- 2 Nisan 2012
- 40.150
- 19.847
- 2.548
Kubat abi yürüyen cimbom adeta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne ardası ne herkesi saçmalamayın lütfenArda hocanı da al gel aslanım
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu takımı 2 sene şampiyon yapan hocanın Okan olduğuna inanmak kadar saçma işte benim isteğimde renktaş ne yaparsınNe ardası ne herkesi saçmalamayın lütfen
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu bende farkettim çok ince bir davranıştı. Zaten normalde 5 gol yemez böyle bir kaleci ama içinde galatasaray formasını giymek gibi bir hayal var. o yüzden heyecana kapıldı ve tutması gerekenleri bile ıskaladı.Sanırım biz bunu aldık. Maçın başında Osimhen yerdeyken topu taça attı. Normalde deli gibi oyuna sokması lazımdı. Orası burası hiç oynamadı, ilk maçtaki gibi.
ASla istemiyorum.
fb alacak bence, bekleyin görün. Livakovic'ten memnun değiller, berke irfancandan iyi. Yalı çocuğunu hepimiz tanıyoruz balıklama atlayacaktır berkenin üstüne
Biz bunu alırsak yabancı sınırı bir daha konuşulmaz gibi hissediyorumYabancı hakkı 12+2 olacak ve 22 yaş altı bulundurma zorunluluğu olacak şekilde revize edileceği söyleniyor. Yani kaleci Türk olsa daha iyi olur. Bu yabancı kuralını bin kere değiştirirler önümüzdeki senelerde.