Video Haber Berke Özer: "Galatasaray hakkında attığım tweetlerde 10 yaşımdaydım"

hayırlı olsun

barış etrafı gezdiriyor

Sanırım biz bunu aldık. Maçın başında Osimhen yerdeyken topu taça attı. Normalde deli gibi oyuna sokması lazımdı. Orası burası hiç oynamadı, ilk maçtaki gibi.

ASla istemiyorum.
Onu bende farkettim çok ince bir davranıştı. Zaten normalde 5 gol yemez böyle bir kaleci ama içinde galatasaray formasını giymek gibi bir hayal var. o yüzden heyecana kapıldı ve tutması gerekenleri bile ıskaladı.

Cidden 1. kaleci olarak isteyen var mı? Günay olmasa ve Okan Hoca da kendisini tutmasa, 2. kaleci olarak alınmasına itiraz etmezdim. Belli ki Muslera yerine orta/olgun yaşta yabancı bir kaleci alınacak, bitti gitti. Berke hikayesinin bu kadar uzatılması medya marifeti olsa gerek...

Lunin diyoruz
Alisson diyoruz

hala berke diyen var

Berke gerek yok ya yabancı kaleci alalım inşallah Muslera'dan iyi olsun kafi..

Kötü kaleci değil, ama yan toplardaki çıkışları kötü gibi. Cepheden çok iyi, refleksleri çok iyi, hatta Muslera'nın kedi gibi olduğu zamanlari hatırlatıyor.

fb alacak bence, bekleyin görün. Livakovic'ten memnun değiller, berke irfancandan iyi. Yalı çocuğunu hepimiz tanıyoruz balıklama atlayacaktır berkenin üstüne

Yabancı hakkı 12+2 olacak ve 22 yaş altı bulundurma zorunluluğu olacak şekilde revize edileceği söyleniyor. Yani kaleci Türk olsa daha iyi olur. Bu yabancı kuralını bin kere değiştirirler önümüzdeki senelerde.

Yabancı hakkı 12+2 olacak ve 22 yaş altı bulundurma zorunluluğu olacak şekilde revize edileceği söyleniyor. Yani kaleci Türk olsa daha iyi olur. Bu yabancı kuralını bin kere değiştirirler önümüzdeki senelerde.
Biz bunu alırsak yabancı sınırı bir daha konuşulmaz gibi hissediyorum

Geri
Üst Alt