berke özer

O penaltı pozisyonunda kolları yokmuş gibi davranması kendisine karşı ekstra mesafe oluşturdu. Bunun gibi 2 pozisyon daha var kolunu uzatsa alacak yada engelleyecek sadece avel gibi bakıyor.
Üzerine gelen topu kurtaran muslera var zaten elimizde önemli olan o tür pozisyonlarda kolunu sokup topu alacaksın, hem koşu mesafesi hemde hamle olarak yapabilirdi.
Ek olarak nesiri düz beyinli adam yapacağı tek şey topu o bölgeye atmaktı vücudunu oraya kırmayan elini sokmayıp şuayip gibi adama giren kaleci de ne bileyim. 18 yaşında değil ki 25 olacaksın sen.

Berke de alınabilir Deniz Eren Dönmezer de.

Geçen gün Deniz ve ailesiyle AVM'de karşılaştım 5 dakika falan sohbet etme imkanı buldum ailesi gerçekten çocuğun üstüne bayağı düşüyor İngilizce dersleri aldırıyorlarmış, yüzme kursuna gidiyormuş. Çok kibar ve ne yaptıklarını bilen kaliteli bir aile izlenimi aldım.

Transfer konusunda da yurtdışı hayallerimiz var diyip geçtiler:)

Yanlis hatirlamiyorsam berke kendi istegi ile ayrildi fener den sans bulamadigi icin

Tekrar yedek kalmak icin fenere dönmez

Bu arada gerçekten ADS’nin kalecisini alalım. 4-5 sene başka kulüplere kiralayalım. Ardından başlasın bizim kalemizi korumaya.

O çocuk daha 16 yaşında.

Türkiye futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yerli kalecisi olma potansiyeli var

Fenerdeyken bize bir ayıbı var mıydı bu çocuğun.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Uruguaylı eldivenin yerini doldurmak için çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılar, bu sezon Eyüpspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Berke Özer'i listesine ekledi.

Fenerbahçe kalecisi Berke Özer, Galatasaray galibiyetinin ardından  gözyaşlarını tutamadı | Goal.com Türkçe

Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve 14 yıllık serüvenin ardından ayrılarak ülkesi Uruguay'a dönecek 38 yaşındaki Fernando Muslera'nın yerine kaleci arayışlarına devam ediyor.

Liverpool'dan Alisson Becker'i listesinde tutan sarı kırmızılılar, sürpriz bir ismi daha ekledi: Berke Özer…

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, Eyüpspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki eldivene talip oldu.

Cimbom, sezon sonunda İstanbul ekibinin kapısını çalarak teklifini sunacak. Futbola Altınordu altyapısında başlayan Berke, 2018-19'da Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

2022-23'te sarı-lacivertlilerden ayrılarak Portimonense'ye bedelsiz giden milli file bekçisi aynı sezon devre arasında Eyüpspor'un yolunu tutmuştu.

6 senelik alıp yurt dışına kiraya gönderirim. Oradaki performansına göre Berke'nin gelişimini takip ederim. Fener'e gidip bir hikaye yazmasını da engellemiş olurum.

Bi an sempati besleyim dedim fakat eyüplüler ve fbliler kavga ederken kart görmesin diye fbliyi kucaklaması sıkandaldı

Günay+ bir miktar para ise ok

24 yaşındaki bir kaleciye göre elleri var kolları yok gibi davranıyor ama yurtdışı kiralama işi mantıklı.
Fenerin bunun peşine düşeceğini zannetmiyorum ortada 15 yaşında ve performansı çoğu süper lig kalecisinden iyi olan refleksleri güçlü kollarını kullanabilen ve kulübü dr küme düşecek olan bir kaleci varken 1.hedef o olmalı.

perkenin GSli olduğu evren güzel olurdu. 24-25 yaşlarında prime dönemi başlamış veya başlamak üzere olan tercihen güney amerikalı kaleci aranıyor ilanı verilmiştir umarız menejerlere. Tutmuş profilden devam biz.

Aslında 3 ay foruma üye olsa bence bizim gibi galatasaraylı olabilir.

Böyle kaç tane üye var trollemek icin aramiza gelip 30k mesaj, 25k beğeni hesap kastım. Yazik olur hesaba diye koyu cimbomlu gibi takiliyor.

Geri
Üst Alt