GSC Anket Berke Özer’i As Kalecimiz Olarak İster misiniz?

Berke Özer, As kalecimiz olabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
Son günlerdeki performansları ardından gündem olan bu konuya görüşlerinizi alalım.

Berke 24 yaşında

Bu sezon süper ligde en fazla kurtarış yapan ve en yüksek kurtarış yüzdesine sahip kaleci

İyi yerli kaleci ve genç.

Uğurcan veya Berke’yi almalıyız eğer Muslera gibi zamanının en iyilerinden birisi gelmeyecekse.

Genç şımarık nesil hatırlamaz muhtemelen de Muslera uzun yıllar Avrupa’nın top 10 kalecisinden birisiydi çok net şekilde

Taffarel ise Brezilya mili takımının kalecisiydi. Zaten o da döneminin en iyi kalecilerinden birisiydi

berke'nin bir özelliğini çok tuttum cezalanında acayip iyi top süpürüyor play off dönemi muslerası gibi sineği bile yakalamaya calışıyor gram geri vites yok. Ama bize avrupa performansı göstermiş adam lazım super lig klavuz alınacak bir yer değil seneye tutar as kadroya dahil ederiz avrupa maçlarında neye ugradığımzı şaşırırsak dönüşüde kolay olmaz. Lille'nin şovalyesi gibi nokta atışı biri lazım bize.

6 senelik sözleşmeyle alıp yedek kaleci yapabiliriz veya yurt dışına kiralayabiliriz. Bu hamleyle Fenerbahçe'ye gidip bir hikaye yazmasının da önüne geçilir.

Tarihimizde hep yabanci kaleciler başarılı olmuştur yedek olarak isterim.

Şu anki formuyla evet. Ama Galatasaray tarihine bakınca başarılı olmuş yerli kaleci pek hatırlamıyorum. Turgay Şeren diyorlar ama onu da izlemedik sonuçta.

Bize Güney Amerikalı kaleci oturuyor ama Berke de şu an gayet formda. Güven veriyor.

Muslera sonrası ilk etapta eğer uygun bir bonservise alınabilirse Berke denenebilir.

Şayet tutarsa devam eder. Tutmazsa, yerine üst seviye bir kaleci bakılır.

Uğurcan'ı da isterdim mesela ama ona Trabzonspor çok para ister. Ağızlarını 10'dan 12'den açarlar.

Isterse Dünyanın en iyi kalecisi olsa bile mi oyle bir durumda en iyiyi duygusallik ugruguna niye almamazlik yapalim ulan :D
Galatasaray'a yazılı ve sözlü olarak küfrü olan 1'i daha geçen senin Maç'ında senin stadında senin yedek kulübüne ve taraftarların olduğu yere şut çekmiş 1'inden bahsediyoz.Siz utanmadan sıkılmadan Mhy'yi de istersiniz..

Geri
Üst Alt