- 11 Kasım 2012
- 13.456
- 3.278
- 1.198
Dünyada ki profesyonellik anlayışı ile TR'de ki aynı değil. Ben de birkaç sene öncesine kadar böyle şeyleri önemsemezdim ama gelinen noktada gördüm ki, TR'de ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor bu durum. Çünkü Türk topçularda ciddi duygusallık var ve manipülasyona açıklar. Aslında sadece fb'li değil, doğuştan GS'liyim diyen tiplere de karşıyım, zira onlardan da hayır yok çünkü sırf bunun arkasına sığınıyorlar. Yerli kaleci zaten GS'nin genlerinde yok, Türk futbolunu domine ettiğimiz son 40 yılı düşündüğümüzde hep yabancı kaleciler ile ilerleyebildik. Tabi yerli yabancı bir yana dursun fb'li birinin de bu manada kesinlikle içeride olmaması lazım bu yüzden. Çünkü eskilerin dediği gibi GS bir his takımıdır, bunu bozmaya meyilli ve potansiyeli olan hiçbir bireyin bu kulübün yakınına bile yaklaşmaması gerekiyor. 2 maç işler kötü gitse direkt dinamiti bırakırlar takımın dibine. Kadro sızdırırlar, huzursuzluk yaratırlar, gemiyi de ilk onlar terkeder. Fb'li olmayıp fb'de oynayan ve sonradan bize gelmiş tiplerden bile hiç hayır görmedik. Bu adi şeref yoksunu camia ile gönülden veya profesyonel olarak yolu kesişmiş herhangi birinin GS'nin kapısından içeri adım atmaması lazım, bedava oynarım dese gene de alınmamalı.Net olarak isterim
Çok yetenekli çocuk
Almamak büyük hata olur
Hele ki Allison filan konuşuluyor onun yerine net olarak alınmalı
Ayrıca bu fb'li filan işlerini geçelim artık
Mhy'de sözüm ona GS'lı idi
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi