GSC Anket Berke Özer’i As Kalecimiz Olarak İster misiniz?

Berke Özer, As kalecimiz olabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Net olarak isterim

Çok yetenekli çocuk

Almamak büyük hata olur

Hele ki Allison filan konuşuluyor onun yerine net olarak alınmalı

Ayrıca bu fb'li filan işlerini geçelim artık

Mhy'de sözüm ona GS'lı idi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyada ki profesyonellik anlayışı ile TR'de ki aynı değil. Ben de birkaç sene öncesine kadar böyle şeyleri önemsemezdim ama gelinen noktada gördüm ki, TR'de ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor bu durum. Çünkü Türk topçularda ciddi duygusallık var ve manipülasyona açıklar. Aslında sadece fb'li değil, doğuştan GS'liyim diyen tiplere de karşıyım, zira onlardan da hayır yok çünkü sırf bunun arkasına sığınıyorlar. Yerli kaleci zaten GS'nin genlerinde yok, Türk futbolunu domine ettiğimiz son 40 yılı düşündüğümüzde hep yabancı kaleciler ile ilerleyebildik. Tabi yerli yabancı bir yana dursun fb'li birinin de bu manada kesinlikle içeride olmaması lazım bu yüzden. Çünkü eskilerin dediği gibi GS bir his takımıdır, bunu bozmaya meyilli ve potansiyeli olan hiçbir bireyin bu kulübün yakınına bile yaklaşmaması gerekiyor. 2 maç işler kötü gitse direkt dinamiti bırakırlar takımın dibine. Kadro sızdırırlar, huzursuzluk yaratırlar, gemiyi de ilk onlar terkeder. Fb'li olmayıp fb'de oynayan ve sonradan bize gelmiş tiplerden bile hiç hayır görmedik. Bu adi şeref yoksunu camia ile gönülden veya profesyonel olarak yolu kesişmiş herhangi birinin GS'nin kapısından içeri adım atmaması lazım, bedava oynarım dese gene de alınmamalı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçime sinmiyor ama almak gerek

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğurcan gelsin fenerli adam istemiyoruz

Günayin yedeğe ihtiyacı var

Herkesin görüşüne saygım var

Ama şahsen Berke'yi görmek isterim

Dediğim gibi hiç de takılmıyorum yaptıklarına

Herkes hata yapabilir

Önemli olan bu hatasını anlayıp özür dilemesi

Gunayda bize sallamistir bjk zamanı. Sneijderin attığı bir golde rakip kaleci için bilerek yedi o golü minvalinde açıklamalar yapıp, bize şike yaptınız imasinda bulunmustu. Tabi Sneijder buna sağlam bir tane çakmisti. Şimdi Günay'ın mevcut takımda nasıl bir oyuncu olduğunu görüyoruz vede seviyoruz. Berke de form olarak şu anda ligin en iyi kalecilerinden. Kendiside gelmek istiyor. Transfer kesinleşince çıkar ozrunude diler. Alınmasında fayda var. Abuk sabuk yabancı kuralını yine dikte ederlerse yetenekli yerli kaleci çok iyi olur.

Berke ve günay olsun kalecilerimiz. Hangisi iyiyse o oynar

Gunayda bize sallamistir bjk zamanı. Sneijderin attığı bir golde rakip kaleci için bilerek yedi o golü minvalinde açıklamalar yapıp, bize şike yaptınız imasinda bulunmustu. Tabi Sneijder buna sağlam bir tane çakmisti. Şimdi Günay'ın mevcut takımda nasıl bir oyuncu olduğunu görüyoruz vede seviyoruz. Berke de form olarak şu anda ligin en iyi kalecilerinden. Kendiside gelmek istiyor. Transfer kesinleşince çıkar ozrunude diler. Alınmasında fayda var. Abuk sabuk yabancı kuralını yine dikte ederlerse yetenekli yerli kaleci çok iyi olur.
Sallamak ayrı alenen küfür etmek ayrı

Berke daha çocuktu yahu dediğinde. Günay, Ömer çatkıç in bi tık altıydı yani daha günahkar idi bana göre.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gunay verip Berke alacaklarsa eger bi tane de iyi yabanci almak lazim.Torino’daki Savic’i alabiliyolarsa alsinlar muthis kaleci rotasyonumuz olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt