GSC Anket Berke Özer’i As Kalecimiz Olarak İster misiniz?

Berke Özer, As kalecimiz olabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Bizde ilk 11'de oynayabilecek seviyede bir Türk kaleci yok. Öyle 2 lig maçıyla hiçbir şeyi kanıtlamış olmuyorsun.

Şampiyon olduğumuz takdirde doğrudan CL gelecek. CL seviyesinde mi Berke?

Alır denerim 1 sene. Hiçbir şey kaybetmezsin, şuanki musleradan iyi zaten. 2012deki muslera seviyesine çıkabilir mi? Onu da deneyerek görürsün

Gelsin isterim yerliden yanayim her zaman icin ama burada musleranin yedigi siradan gollerden birini bile yese barindirmazlar.

X’te dedikoduya göre güvenç ile takas konuşuluyormuş

X’te dedikoduya göre güvenç ile takas konuşuluyormuş
Kulübedeyken bile takımı için kavga eden, gollerde herkesten çok sevinen bir kaleciyi öz fb'li biriyle takas etmek... Dursun ve avanelerinden beklenecek hamle.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstemediğiniz her oyuncu yüzünden fazladan para harcıyoruz ve cuesta ayarinda transferler yapıyoruz. Ben Berkeyi istediğim için demiyorum ama her zaman bilinen, garanti oynculara gidilmesi taraftarıyım. Uğurcan olmazsa b planı Berkeye razıyım. Yurt dışından çok kaliteli bı isim getirebileceğimizi düşünmüyorum o yüzden Pena tarzında bı transferdense her türlü Berke derim

İstemem
Ayrıca Günay şansı verilmeyi hakediyor bence

Çok pahalı olmayacaksa alınsın. Seneye bi 50 milyon daha harcamamız gerekiyor okan efendinin kazıklarını temizlemek için. 2-3 bandına olabilir. Ugurcan zaten 10 dan aşağı kapıyı açmazlar malesef.

Günay as kalecimiz olsun. Alt liglerden genç kaleci alıp yolumuza bakalım.

Once istemiyordum. Simdi istiyorum.

Net olarak isterim

Çok yetenekli çocuk

Almamak büyük hata olur

Hele ki Allison filan konuşuluyor onun yerine net olarak alınmalı

Ayrıca bu fb'li filan işlerini geçelim artık

Mhy'de sözüm ona GS'lı idi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net olarak isterim

Çok yetenekli çocuk

Almamak büyük hata olur

Hele ki Allison filan konuşuluyor onun yerine net olarak alınmalı

Ayrıca bu fb'li filan işlerini geçelim artık

Mhy'de sözüm ona GS'lı idi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mhy örneğini öyle bir vermişsin ki,

Sanki mhy Fener'i başka bir seviyeye taşıyan bir oyuncu gibi. :d

Abi Gs'a küfürleri görüntülerle sabit bir topçuyu, dünyanın en iyisi olsa da istemez çoğu taraftar. Ben de o çoğunluktayım.

Tepkimiz de son derece doğal.

Bu herif alınırsa as kaleci olur. Kale gibi önemli bir mevkide de böyle bir riske girilmez.

İçime sinmez ama yapacak bir şey yok, çocuk iyi kaleci.

Geri
Üst Alt