# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

^ "ac azgini" demis

berkin arslan röportajından:

Çocukluğumdan beri Kaka'dan başka hiçbir oyuncuyu beğenemedim. Sürekli onun maçlarını izliyordum. En beğendiğim yönü topu eveleyip gevelemeden direkt kaleye gitmesi. Ben de öyle oynamayı seviyorum. Hem driplinglerimde hem de pas tercihlerimde dikine oynuyorum.

Galatasaray'ın son dönemde Genç Millî Takımlara çok sayıda oyuncu verdiğini görüyoruz. Bunu neye bağlıyorsun? Galiba oyuncu seçiminde oldukça isabetli davranıyorlar.

En büyük cesaret kaynağımız bu zaten. Yıllardır takıma en büyük hizmeti veren oyuncuların hep altyapıdan gelenler olduğunu görüyoruz. Çünkü oradan gelen oyuncular bir karşılık beklemeden, Galatasaraylılık ruhuyla takıma bir şey vermeye çalışıyor. Bence o ruha sahip olmak çok önemli. Sadece parayı düşünerek futbol oynayamazsınız. Bir da altyapı oyuncusu geldiği yerin kıymetini biliyor ve o konumunu kaybetmemek için çok daha fazla çaba harcıyor.

Götürülmemiş Cenevre'ye.

bu maç olmaz başka maç olur sorun değil. o şansı bulacak berkin.

berkin sakat sanırım o yüzden götürülmedi dimi?

Bugun Karsiyaka macinda sonradan oyuna girdi,Cizgiyi iyi kullaniyor yetenekli ama top rakipteyken oldugu yerde duruyor gibi geldi bana bu macta.

Mertan 90. dakikada rakibi kovalayip top kaparken Berkin sonradan oyuna girmesine ragmen bunu yapmadi.

Belki de bundan dolayi Fatih hoca Mertan'i tercih etti Benfica macinda.

Beşiktaş maçında oynasa Ayhan yada Rieria dan kötü olmazdı bence:D

Berkin'i ne zaman A takımda göreceğiz. Kazım, Riera kart cezalısı, Aydın ve Ayhan sakatlanınca mı oynatacağız.

Ciddi bir alt yapi efsanesi olma yolunda ilerliyor.. umarim patlamayi yapar ama zor gözüküyor..

Terim 5 dakika sans verse bile degerlendirmesi gerekir, yoksa isi zor.

muhammet demir: Bence Galatasaray'da Berkin Kâmil Aslan çok iyi bir futbolcu. Karakter olarak da çok sağlam bir insan ve daha iyi noktalara geleceğini düşünüyorum.

demiş bi röportajında...

Çok yakında A takımda :)

çocuk 92 li iki sene önce lincoln ü kesebilecek durumda tarzı yorum var 1.sayfaya bakın :) yıllardır forumda bahsediliyor bu çocuktan ama heralde cafercanlar gibi yalan.

çocuk 92 li iki sene önce lincoln ü kesebilecek durumda tarzı yorum var 1.sayfaya bakın :) yıllardır forumda bahsediliyor bu çocuktan ama heralde cafercanlar gibi yalan.

Yahu bilip bilmeden konusmayi ne kadar cok seven var su forumda... Berkin bir kere o Cafercanlar dedigim oyuncularin en buyuk eksigi olan fiziki guce sahip bir oyuncu. Berkin'in sansizliklari oldu kamp zamanlarinda sakatliklar (mesela son Benfica maci) ve genc milli takimlarinin kamplarina gitmek zorunda kalmasi gibi. Ligin ikinci yarisinda sans bulacaktir Berkin. Ama senin gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar bos bos yorumlar yazmaya da devam edecektir...

Fatih Terim'in olmasi bu gençler için büyük kazanç..

Oturmus takimda gençler çok daha kolay oynar ve kolay kaybolmazlar..

Zaten iyi oynayan adam'i kesmiyor Fatih hoca (Semih ve Emre), Emre'yi Trabzon maçindan sonra mesela oynatmayabilirdi ama kazanan takimi bozmuyor Fatih hoca.

Berkin ayrica Mertan'dan yetenekli bir oyuncu. Ikisi de sol ve sag açikta aradigimiz isimler. Ama hazir degiller tabi..

Berkin sol'dan içeri kat eden bir oyuncu, Arda gibi kanat'tan oyun kuruyor bir nevi.. Mertan da hiziyla yardiriyor sag kanat'tan.

Umarim sans bulur Berkin.

berkin yavas yavas altyapidan yetisen balon futbolcular listesine giriyor. adam daha a takimda oynamadan efsane oldu zira.

berkin yavas yavas altyapidan yetisen balon futbolcular listesine giriyor. adam daha a takimda oynamadan efsane oldu zira.

Bence sen bu sitenin sayisiz balon uyelerinden birisi oldugunu kanitladin bu yorumun ile. Yahu bilmiyorsun etmiyorsun madem ellerini bosa harcama bilen bizleri de hasta etme. A takimda oynamadan efsane yapmiyor kimse sadece gencleri yakindan takip edenler Berkin'deki cevherin farkinda oldugu icin A takimda hakettigi sansi bulmasini arzuluyorlar zira bu sansi bulursa ciddi bir potansiyele sahip olduguna inaniyorlar. Senin bu yazdigim yorumlarin aynisi gecen sene Semih icin de yapiliyordu. Insanlar neden boyle bilmedikleri mevzular hakkinda bos bos yazar anlamak guc.

Geri
Üst Alt