# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

Mesajlarimi iyi oku bence Benfica macina neden goturulmedigini izah ettim... O donem Berkin ciddi bir sakatliktan daha yeni kurtulmustu A2'de bile henuz maci yoktu bu sezon... Yani ne diyorum ben bilip bilmeden kafanizda boyle senaryolar uretmeyin ama anlasilan nafile...

unide bi hocam vardi ona beziyosun arkadas. gormedim valla hocam pardon (:. foruma uzun suredir girmiyorum gelismelerden uzagim. he diyeceksin ki niye yorum yapiyosun. senin berkin fani oldugunu bilsem yapmazdim :P sansiz sakatliklar yasadi. benfica macinda bu yuzden yoktu oke anlasildi. tesekkur ederim. you never walk alone berkin.

yahu forumda adı sıkça geçiyor ama A takımda birşey göremedik hiçbirimiz.daha önce nice örnekleri olan isimleri araştırıp yazarsak 20 30 tane olur.bunlara benzemesin dedik çok mu şey dedik :)))) Bana A takımda birşey veremiyorsa bi önemi yok tavşanlı linyite gol atmasının.. çünkü özgürcan 30 tane falan atıyordu zamanında.eski gençlerimize benzemesin.Zira hepimiz Galatasarayın başarılı olmasını isteriz,neden istemeyelim.Ben Doruk Canti kadar sıkı futbolcu fan ı değilim malesef. Karakterini,kaç tane kardeşi var akşam ne yer ne içer bilemiyorum.İyi bi gencimiz ise buyursun Fatih Terim gibi bi hocamız var gençlere önem veren.A takımda süre alsın,en büyük destekçisi Telekom Arenada ben olurum,söz..

berkin oynadığında bütün yeteneklerini göreceksinizdir.maçlar başlamadan bi hazırlık maçı iyi olur doğrusu.

bu kanat yokluğunda yer bulamazsa işi zor.

ne olur ama ne olur sanki fatih hoca adana demirspor maçı kadrosuna alsa mertan ve okanla birlikte. göz göre göre berkini kaybetmeyelim. :(

Hoca eğer oynatırsa, Adana maçı Berkin efsanesinin doğacağı maç olur.

Berkin-Mertan-Okan

Bir'de Ebouenin yokluğunda Çetin olacaktı ki, senelerdir Galatasaray'ı yiyip bitiren çürük kabuğu tamamiyle üzerimizden atmış olurduk.

ilk degil ama 18 kadroda olsun

farki acarsak, ikinci yari hemen girer

Hoca eğer oynatırsa, Adana maçı Berkin efsanesinin doğacağı maç olur.

Berkin-Mertan-Okan

Bir'de Ebouenin yokluğunda Çetin olacaktı ki, senelerdir Galatasaray'ı yiyip bitiren çürük kabuğu tamamiyle üzerimizden atmış olurduk.

çetin güngör gibi bi yeteneği kaybetmek kötü oldu..antepte yedek şimdi :( 89 lulardan muhammet ali atam da vardı .çok iyiydi.beylerbeyi yolunda o da kurban oldu...adnanslar sağolsun.

Kartalspor'a sezon sonuna kadar kiralandı. 2012 Mayıs ayında sözleşmesi bitiyor. Elimizden kaçırabiliriz, tabi sözleşme uzatmadıysak.

Cevap: Berkin Kamil Arslan | Kartalspor'da Kiralık

Ne diyorsak o!

Berkin'in sözleşmesi sezon sonu sona eriyor.Kartal'dan döndükten sonra bonservisi elinde olacak.Bu işten birşey anlayan var mı?

Maçı var şuan oynuyor mu acaba ? İlk 11'de yoktu..

18 de yok

Artık ilk 11 çıkması lazım...Çok yetenekli maç kondisyonunu kazan ve gel Aslanım...

Şu an devam eden kartal-kasımpaşa maçında 18 de yok :( Neden şans bulamıyor anlamadım...

kadroya dahi giremiyecekse ne diye yollanıyor

Geri
Üst Alt