# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

Yönlü bir oyuncu olacağını tahmin ediyorum ama hala fiziği çok zayıf özel idmanlar yapıyordur umarım.

17 yasinda bir oyuncuya gore fizigi gayet iyi ozellikle Turkiye geline baktigimzda cok iyi ama tabi A takim seviyesinde oynucaksa daha fazla gelistirmesi gerektigi dogru.

Berkin'i şahsen tanıyan bir arkadasımın söylediğine göre frikikleri çok iyiymiş. Eğer üzerinde durulursa büyük yıldzı olur diyor.

Cristiano Ronaldo'ya benzer frikikler çalışmış yıllarca...:D

17 yasinda bir oyuncuya gore fizigi gayet iyi ozellikle Turkiye geline baktigimzda cok iyi ama tabi A takim seviyesinde oynucaksa daha fazla gelistirmesi gerektigi dogru.

Dostum kriter Türkiye geneli olmamalı zaten Türkiye geneli kriter alındığı için oyuncular geliştiremiyorlar kendilerini. Başımızda Messiyi Dünya piyasasına sunan kondüsyonerler var. Anatomik yapısı müsaitse 1-2 sene içinde fiziğini geliştirecektir inşallah.

Berkinin Emre Çolaktan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum.

Denizli maçında oynar İnşallah.

Dostum kriter Türkiye geneli olmamalı zaten Türkiye geneli kriter alındığı için oyuncular geliştiremiyorlar kendilerini. Başımızda Messiyi Dünya piyasasına sunan kondüsyonerler var. Anatomik yapısı müsaitse 1-2 sene içinde fiziğini geliştirecektir inşallah.

Berkinin Emre Çolaktan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum.

Fizikten kastın omuz-kas-yapı mı yoksa kondüsyon mu?

berkin malesef isktikrarsız olucak inş olmaz rijkaard bile düzeltemez çünkü sorun kafasında

berkin malesef isktikrarsız olucak inş olmaz rijkaard bile düzeltemez çünkü sorun kafasında

Gören de her maçını takip ediyor sanacak. Ben en az 5-6 maçını izlemişimdir gayet göze batan bir oyuncu. Top ayağına yakışıyor.

Berkin'i umarım bir an önce A takımda görürüz..

Aydın artık gönderilsin..

Herkes bu elemandan bahsediyor izleme fırsatım olmadı fmden tanıyorum belediye macında 18 kişilik kadroda varmıydı?

bu cocukda müthis potansiyel var

tipik bir kanat oyuncusu cok suratli dikine iyi oyniyor cok kolay adam geciyor sutlarida iyi ve daha sadece 17 yasinda

Uzatirlar, Rijkaard tutuyo Berkin'i. Muthis bir dinamo olucak bu cocuk.

Bu berkinin sözlesmesi niye uzatilmadi daha 18 yasina girdi bile bu ayin sonunda sözlesmesi bitiyor...Gökhandaki gibi olmasinda...

Fiziği çok zayıf. Neden bu oyuncuların fiziki gelişimleriyle özellikle ilgilenilmiyor anlamıyorum.

Geri
Üst Alt