# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

Düşüncelik bir durum yok yahu. Adem'in dediği doğru. Geçen yıl genelde sol forvet gibi oynardı A2'de. Trabzon maçında da çok kısa süreliğine geçmiştir. Hücuma dönük her yerde oynadığını gördüm. Neyse, şans verilsinde gerisi hikaye

Benim en çok umutlu olduğum oyuncu Berkin. Şans elde edicektir yakında. Umarım iyi kullanır şansını. Fizik, teknik ve mental açıdan yaşıtlarının kat ve kat önünde.

Benim en çok umutlu olduğum oyuncu Berkin. Şans elde edicektir yakında. Umarım iyi kullanır şansını. Fizik, teknik ve mental açıdan yaşıtlarının kat ve kat önünde.

Gerçekten öyle. Çok kıvrak ve topu hızlı kullanıyor. Emre Çolak dahil hepsinden daha iyi adam benim gözümde. Fizik olarak da kötü değil ama 30 dakika haricinde şans bulamadı henüz. Kupa maçlarında oynasa bari. 92'li bir de oldukça genç

Gerçekten öyle. Çok kıvrak ve topu hızlı kullanıyor. Emre Çolak dahil hepsinden daha iyi adam benim gözümde. Fizik olarak da kötü değil ama 30 dakika haricinde şans bulamadı henüz. Kupa maçlarında oynasa bari. 92'li bir de oldukça genç

Bakalım umutlu bir şekilde bekliyorum kendisini.

Aydın'a gösterilen tolerans Berkin'e gösterilse harika bir yetenek kazanırız.

berkin-arslan.jpg

A2 den gelip forma giymeye en yakın adam bence , mevkisinin gereklerini yerine getirdiği gibi fizikli oluşu savunma yönünün de geliştirilebilmesi açısından bir avantaj.

Aceba Kampa neden alinmamis bilgisi olan varmi???

Yok ya içsel problem teknik ekip istememiş diyebiliriz.

Eger dogruysa Tugay efsanesi de boylelikle bitmistir. Saka mi yapiyorlar bunlar ya? Ulkeninin belki de en yetenekli U-21 oyuncusunu almiyorlar daha 2 hafta once ilk defa profesyonel sozlesme imzalamis yasiti Bilal Ozhan'i (ki o da gayet yetenekli cocuk hak etmistir o ayri konud) aliyorlar ama... Ben Berkin olsam cekip giderim Avrupa'ya bir daha da arkama bakmam. Buna izin veren yoentime de helal olsun alt yapinizla cok iyi ilgileniyorsunuz belli ki! Berkin'in bir kanat oyuncusu olarak bu sene A2'de 7 golu var, 6 gol atan forvet olan Anil Dilaver'den fazla bilginize!

Cem Sultan ve Berkin !

Ne oluyor ya bu çocuklara. Acaba Anıl'ın kadroya alınıp kendini göstermesi ve kendilerine ilgi gösterilmemelerine bir tür isyan bayrağı mı çektiler. Özellikle Berkin'in çok yetenekli olduğu biliniyor. Hagi'nin bu futbolcuları kampa götürmemesinin nedeni araştırılmalı.

Acikcasi bu kadar ahkam kesmek dogru mu bunu dusunuyorum. Sonucta iceride ne oluyor ne bitiyor cok da iyi kimse bilmiyor, Berkin demek ki onlara gore bazi seyleri hak etmiyor.

Acikcasi bu kadar ahkam kesmek dogru mu bunu dusunuyorum. Sonucta iceride ne oluyor ne bitiyor cok da iyi kimse bilmiyor, Berkin demek ki onlara gore bazi seyleri hak etmiyor.

Yetenekli, kaliteli olduğu hepimizin malumu sanırım.Karakterden dolayı falan alınmadığını düşünüyorsanız yeni transferimizin etik değerlere çok saygılı, efendi Kazım olduğunu hatırlatırım.Bu çocuğu A takım ile kampa götürmemenin bu çocuk ile ilgili olduğunu düşünen kimse olacağını sanmıyorum açıkçası.

Yetenekli, kaliteli olduğu hepimizin malumu sanırım.Karakterden dolayı falan alınmadığını düşünüyorsanız yeni transferimizin etik değerlere çok saygılı, efendi Kazım olduğunu hatırlatırım.Bu çocuğu A takım ile kampa götürmemenin bu çocuk ile ilgili olduğunu düşünen kimse olacağını sanmıyorum açıkçası.

Eh ben sadece fikrimi belirttim, sonucta ortada disardan olanlarin bilmedigi bir sey var belli ki.

Eh ben sadece fikrimi belirttim, sonucta ortada disardan olanlarin bilmedigi bir sey var belli ki.

Siz de haklısınız, fikrinize sonuna kadar saygı duyuyorum.Ancak takımda ne doğru gidiyor ki bu işi doğru yapsınlar diye düşünmeden de edemiyor insan.

Çocuklarda hata olduğunu kesinlikle sanmıyorum. Asıl sorun, bu gençleri üst yapıya bir türlü çıkaramayan yönetim ve teknik kadroda.

Aslında teknik kadroya da söylenebilecek çok fazla şey yok belki de. Gelenin gidenin belli olmadığı bir takımda, üst yapıya oyuncu çıkmasını beklemek çok iyimser bir bekleyiş olur.

Düşünün ki bu takımda 4 yıldır bir Cem Sultan efsanesi var ve bir kere resmi müsabaka oynamamış bu genç. Burada kimse boşuna oyuncu kendini belli eder savunması yapmasın. Zira değil altyapı, Camia'yı yönetmekten aciz insanlar tarafından idare ediliyor Galatasaray.

U19'a seçildi çok ümitliyim bu çocuktan.

U19 Milli takımına seçilmiş. Bu yüzden götürülmedi demek ki A takım kampına.

Geri
Üst Alt