# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

Dün GSTV'de A2 maçın tekrarını izledim, bireysel olarak bildiğimiz Berkin'di çok yetenekli, 2. golün asistinide harika yaptı ama mental yapısı çok iyi değil.

Ters kanattan orta gelince içeriye girmiyor, pres yapma konusunda sıkıntısı var, oynadığı kanattan hiç ayrılmıyor.

Bunları kesinlikle yapması gerekiyor.

İnşallah düzeltir eksik olduğu yönleri.

Bugün izlediğim Kasımpaşa maçında takımın en kötüsüydü.

Berkin şov :).

Gollere devam, Berkinden winger olur mu?

En ümitli oldugum 2 oyuncuydan biri G.Saray'da olmasa da TSL topçusu olabilecek(hoş bizde artık sıradan bir TSL takımıyız ya) kapasite var.

Berkin'i Cem'i Anıl'ı bu takıma almayan zihniyete ve büyük T.D. Hagi'ye diyecek hiçbir söz bulamıyorum.

Hagi vatandaşlarını getirip takıma monte etmeye calısacagına Romanyayı kakındıracağına yanı başında dıuran yeteneklerimize sahip çıksın..Tugay'a olan saygımda yavaş yavaş azalıyor,,hiçmi uyarmaz bu Hagi'yi hiçmi anlatmaz bu çocuklara sans istemez!!Varsa yoksa boşa harcanan paralar helal olsun sizlere..Bu çocuklar bunu haketmiyor.Gs için lig bitmişken mutlak ve mutlak bu takımın içinde yer bulmalılar.hem yetenek olarak hem fizik olarak çogu su anki A takım oyunculardan kat ve kat iyi oynayacaklarından hiç şüphem yok.Sonuna kadar destek A2 yeteneklerimize.

bu çoçuğu 3 maç oynat a takımda 1 aya kalmaz arda'yı filan görgede bırakır cebinden 150 tane aydın çıkartır kamil..

Aydını hertürlü cebinden çıkarırda ardayı gölgede bırakmak her babayiğidin harcı değil

bakma berkin'de çok baba bi adamdır her antreman çıkışı çoçuklara şeker dağıtır a2'de ondan habersiz kuş bile uçmaz hatta arkadaş ortamlarında buna B'Erkin Baba derler..

Geçen bir maçını izlemiştim kötüydü ama sonraki maçta 2 gol atmış sanırım. Bu kadar kötü durumdayken Berkin ve diğer bazı yetenekleri kazanmaya çalışmak bize çok yarar sağlayabilir ama bu teknik ekiple bu iş olmayacak sanırım.

Berkin,Cem,Anıl,Bilal.. Kadron şuan sakatlıklardan dolayı kısıtlı zaten, her maç en az birini koy kulübeye 70'ten sonra al sahaya ki çocuk biraz tecrübe kazansın.. Ya cidden sinir oluyorum, Aydın Yılmaz hala şampiyonluk golünün ekmeğini yiyor ve bu çocuklar sadece uzaktan bakıyor, yazık, valla yazık !

Berkin,Cem,Anıl,Bilal.. Kadron şuan sakatlıklardan dolayı kısıtlı zaten, her maç en az birini koy kulübeye 70'ten sonra al sahaya ki çocuk biraz tecrübe kazansın.. Ya cidden sinir oluyorum, Aydın Yılmaz hala şampiyonluk golünün ekmeğini yiyor ve bu çocuklar sadece uzaktan bakıyor, yazık, valla yazık !

Hagi'nin o meşhur açıklamasından sonra ( A2'lerden A takımda oynayacak oyuncu yok) biz istediğimiz kadar bu yeteneklerimizi konuşalım.Berkin bu takımda oynar ya M.Sarp'a verdiğin şansın % 1 ini bu çocuklara ver el insaf arkadaş ya.Hagi o açıklamsıyla T.D. olarak gözümde bitmiştir.

Hagi'nin o meşhur açıklamasından sonra ( A2'lerden A takımda oynayacak oyuncu yok) biz istediğimiz kadar bu yeteneklerimizi konuşalım.Berkin bu takımda oynar ya M.Sarp'a verdiğin şansın % 1 ini bu çocuklara ver el insaf arkadaş ya.Hagi o açıklamsıyla T.D. olarak gözümde bitmiştir.

Hagi seneye en az iki oyuncu A takıma cıkaracaktır. Dediklerine fazla takılma. Daha önce yaptı, yine yapar. Bunların Berkin ve Cetin olması temennisiyle.

PES'te yarattim bu oyuncuyu, istatistiklerini de 95 yaptim, super oynuyor, umarim gercekte hayatta da PES te ki gibi oynar

Aynen:yenieek:

Geri
Üst Alt