# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

Semih ve Berkin gerçekten geleceğimiz. Ama bu sene zor oynatırlar.Durumlar malum,şampiyonlar ligine muhakak katılmamız lazım.

berkin den bi halt olmuycak. emre colak stayla.

Berkin Kamil Arslan 1992 Sol Kanat yazıyo. gitmedi.

Riera yetersiz performasını sürdürdüğü takdirde Berkin'e şans verilsin. Bu şansı sonuna kadar hakediyor.

Bu adam şans falan bulamaz.Kendimizi kandırmayalım.

Keşke olsa ama en azında yakın zamanda olacağını sanmıyorum.

Acık ve net söylüyorum, eger Berkin'i A takıma cıkarmaktan aciz kalıyorsak alt yapıyı külliyen kapatalım. Oradan kalacak bir kac kurusla Alper Potuk gibi her sezon bir iki genc yerli transferi bedavaya getiririz hic degilse.

Acık ve net söylüyorum, eger Berkin'i A takıma cıkarmaktan aciz kalıyorsak alt yapıyı külliyen kapatalım. Oradan kalacak bir kac kurusla Alper Potuk gibi her sezon bir iki genc yerli transferi bedavaya getiririz hic degilse.

Yazdıklarına harfi harfine katılıyorum..Artık A2 yi kapatsınlar bu çocukların gelecekleri ile oynamasınlar artık..Berkin gibi bir yetenek küstürülüp bu takıma çıkarılmıyorsa lafın bittiği yerde olduğumuzu kabul etmek gerekiyor.Boşa buralarda yazıp tartışmanın pek bir mantığı yok artık.

Ne oldu günü kurtardınız Eboue Rieralarla helal olsun size yönetici ve TD'ler bu çocuklarıda harcadınız HELAL olsun sizlere!!!!!

berkine şans verilsin !okan dericiye !merthana şans verilsin !uğur ayhanada !

okadar sayfa yazi olmus cocuga belliki bos bir oyuncu..

berkin yüreklidir, sorumluluk alır ,takım oyuncusudur,büyük yetenektir. bu haftaki maçı izliycem.

imparator su adami oynat bi kere rieradan bin kere daha iyi oynamazsa bende bu isden anlamiyorum arkadas

Bekliyoruz çıkış yapmanı :yenieek:

a takımla çalışmış.ALLAH tan sakat değil. sonunda görebildik berkini : )) semih kaya için dediğimi ona da diyorum berkin hep şans istedi ve o şans ona verilcek. berkin benfica maçında oynayıp kendini gösterecektir. semih kayadan sonra 2.kazanacağımız isimdir.

Geri
Üst Alt