# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

Bu sene Rijkaard'dan Berkin bombasi bekliyorum. Tam bir dinamo bu cocuk.

Bu sene Emre Çolak'la birlikte yıldızı parlayacak 2. genç oyuncumuz.

İniestanın ilk çıktığı zamanlara benzetiyorum kesinlikle öyle bir oyuncu.

kampa gidecek gençler belli oldu çetin güngör berk nezıroğulları anıl dilaver cumhur yılmazturk sınan osmanoglu caner oztel...berkin kamil i almamıslar kampa

bekteki sıkıntıdan dolayı çetin ve berk çağırılmıştır..

forvetteki eksiklikten dolayı anıl gelmiştir..

cumhur ön liberoydu zaten sanırım..

kanatta da aydın kampa yine katılıcak heralde , bir de caner öztel çağırılmış..

serdar eyilik de kampa çağırılmıştır heralde.. ki ordu'da ki performansından sonra kendisinden en azından bu sezon için hiç birşey beklemiyorum..

berkin'in çağırılmaması ilginç olmuş gerçekten..

Daha top başı yapmadık yahu nerden çıktı çağırılmadığı.

kafadan sallamak olurmu ben bu futbolcuları nerden aklımda tutucam ısım ısım bılgı kesın gorursunuz bende floryaya gıdıcem ıdmana gelen arkadaslar varsa pazartesı beraber ızlerız

hee bırde serdar eylık yok oda malumunuz uzere denızlıspora kıralık gıttı bu sene yaz kampını denızlıde gecırcek

Caner Oztel gibi son derece sinirli ve daha cok fizigi ile oynayan bir oyuncu cagrilip da Berkin gibi muthis bir yetenege ve potansiyele sahip birisi cagrilmiyorsa kampa cok ciddi bir sorun var demektir alt yapi ve A takim arasindaki kominikasyonda. Gecen hafta memleketinde kendi basina antremanlara cok onceden basladigi yaziliyodu Berkin'nin hat da verdigi ifadeler de sanki A takimla beraber kampa gidicekmis gibiydi umarim eksik bilgi verilmistir sana.

berkin'in sözleşmesi 31 mayıs 2010'da bitiyordu ama uzatmışlardır onu heralde :o

Berkin'nin sozlesmesi yenilendi.

evet şimdi bende gördüm.

Orada bulunanlarin da Hollanda kampina gitcegi kesin degil siz hala Berkin diyorsunuz. Demekki Berkin'de eksik bir seyler var ve istemiyorlar.

Berkin alınır kampa merak etmeyin.

Adam milli takım kampındaymış işte.

Geri
Üst Alt