- 21 Haziran 2011
- 27.363
- 7.389
- 2.238
Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu
Yapmayın ya Elmander yine iş yapar bizim ligde.
Yapmayın ya Elmander yine iş yapar bizim ligde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi, sana birşey derdimde neyse demiyim. sana yazık.git ne üyelig,ini dondururursan dondur. sanki GSLISIN ŞİKEBAHCELİ.Beyler yanlış anlamayın sapına kadar Galatasaraylıyım. Yalnız şu maçı izledim içim cız etti. Eskiden de Real Madrid'le oynardık ama kalaye şut çekerdik falan. Şimdi burdaki bazı arkadaşlar 2-1 yenildiğimiz için oh Yarabbi şükür diyolar. YAzık çok yazık. Benim gelecek sezona dair en ufak bi umudum kalmadı. Üyeliğimi bir sezonluk kadar donduracağım.
Defans leş hakkaten, artık devre arasını mı beklerler, yok seneye mi düşünürler ya da 10 günlük sürede mi yaparlar bilmem, ama defansa neşter şart.
hala oyun kurucu diyenler var. artık at gözlüklerinizi ve 90 lar kafasından çıkarın kendinizi. yıl olmuş 2011 hala oyun kurucu isteyenler var yahu.
Kimse anlamıyor forvet şart değil. Ligde bu kadar az gitmeyecek top, kadro alışsın Solda Podolski Sağda Kazım ya da Eboue oynasın bir bakalım. Orta bile açamadık siz forvet diyorsunuz hala.Sabri berbattı,defansta da bayağı hatalarımız oldu onun dışında forvet şart.Ne Baros ne Elmander iyi değil.
Beyler yanlış anlamayın sapına kadar Galatasaraylıyım. Yalnız şu maçı izledim içim cız etti. Eskiden de Real Madrid'le oynardık ama kalaye şut çekerdik falan. Şimdi burdaki bazı arkadaşlar 2-1 yenildiğimiz için oh Yarabbi şükür diyolar. YAzık çok yazık. Benim gelecek sezona dair en ufak bi umudum kalmadı. Üyeliğimi bir sezonluk kadar donduracağım.
eksik olan yaraticilik arti tas gibi bir orta saha
simdi seref aydin foruma girmicek mac berabere bitecek patlarsam foruma girmem demisti![]()
caglara hep güvendim insallah yaniltmiyacak beni baltadan bin kere daha iyi[/QUOTE
Balta'ydı sanırım bizim ceza sahamızda topu alıp orta saha cizgisine kadar sürdü sonra geri depar atıp kaleciye verdi topu ne güldüm ya![]()