Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

Yapmayın ya Elmander yine iş yapar bizim ligde.

Servet büyük maçlarda harbiden iyi oynuyor.

Geçen sene İBB'ye yeniliyor diye eleştirilen takım bu sene R.Madrid'i yenemiyor diye eleştiriliyor... :)

simdi seref aydin foruma girmicek mac berabere bitecek patlarsam foruma girmem demisti :D

Hiiiç lafı uzatmayalım.Bi stoper + bi sol açık.Bu takım lige fazla gelir...

Bu lige fazlayız beyler ben bunu gördüm!

eboue çok iyidi maşallah aslanıma :D ayrıca melo nunda napıp edip bonservisini almalıyız :)

bizim takımın herşeyden önce duran top calısması lazım real ne kadar duran top attıysa hep tehlikeli oldu ilk golude öyle yedik zaten

Her maç daha da iyiye gidiyoruz.Bu sene herkese ve herşeye rağmen ligde Galatasaray fırtınası esecek inşallah...Hepimiz yönetimimize, hocamıza ve futbolcularımıza güvenelim:)

İyiki rezil olmadık takımı tanıyamadım valla inş bi iki transferle düzelir.

Beyler yanlış anlamayın sapına kadar Galatasaraylıyım. Yalnız şu maçı izledim içim cız etti. Eskiden de Real Madrid'le oynardık ama kalaye şut çekerdik falan. Şimdi burdaki bazı arkadaşlar 2-1 yenildiğimiz için oh Yarabbi şükür diyolar. YAzık çok yazık. Benim gelecek sezona dair en ufak bi umudum kalmadı. Üyeliğimi bir sezonluk kadar donduracağım.
şimdi, sana birşey derdimde neyse demiyim. sana yazık.git ne üyelig,ini dondururursan dondur. sanki GSLISIN ŞİKEBAHCELİ.

Defans leş hakkaten, artık devre arasını mı beklerler, yok seneye mi düşünürler ya da 10 günlük sürede mi yaparlar bilmem, ama defansa neşter şart.

:akansular:

yok artık lebron james

karsında dünyanın en iyi forvetleri var ,gecen hafta barca ya 2 gol attı bizde 2 gol attı !!!

hala oyun kurucu diyenler var. artık at gözlüklerinizi ve 90 lar kafasından çıkarın kendinizi. yıl olmuş 2011 hala oyun kurucu isteyenler var yahu.

oyun kurucu derken millet ofansi agir olan bir ortasaha diyor.

oyun kurucusu olmayan takim yok (buyuk takimlardan)

bizde su an selcuk tan baska etkilii paslar atacak orta saha yok, kim atsin kanat oyunculara, forvetlere ara pslar, dikine paslar?

yapmayin gözünüzü seveyim.

oyun kurucu diyince millet hemen "90 yillar" diyor, saka gibi

Sabri berbattı,defansta da bayağı hatalarımız oldu onun dışında forvet şart.Ne Baros ne Elmander iyi değil.
Kimse anlamıyor forvet şart değil. Ligde bu kadar az gitmeyecek top, kadro alışsın Solda Podolski Sağda Kazım ya da Eboue oynasın bir bakalım. Orta bile açamadık siz forvet diyorsunuz hala.

Sabrinin bu takımda yeri yok.Sabri cıktı takım topyapmaya başladı.gitsin artık sabri kaç maçtır deli ediyor insanı

Beyler yanlış anlamayın sapına kadar Galatasaraylıyım. Yalnız şu maçı izledim içim cız etti. Eskiden de Real Madrid'le oynardık ama kalaye şut çekerdik falan. Şimdi burdaki bazı arkadaşlar 2-1 yenildiğimiz için oh Yarabbi şükür diyolar. YAzık çok yazık. Benim gelecek sezona dair en ufak bi umudum kalmadı. Üyeliğimi bir sezonluk kadar donduracağım.

O zamanlar bu kadar büyük farklar yoktu. Artı olarak en iyi gelmiş geçmiş yerliler bizdeydi Hagi vs..

GS nin değeri Sadece C. Ronaldo ediyor.

GS : 70 milyon euro Real Madrid: 450 milyon euro !!

Bilmem farkı anladınız mı?

Ama biz eskisi gibi tek bir yürek TAKIM olursak herkese kafa tutarız acele etmeyelim. Daha yeni ligi 8. bitirdik ve diriliyoruz. Herşey zamanla 1 günde yükseleceksek City gibi 300 miyon euro harcayıp borcu 5 e katlar yaparız!!

Artık GS kalır mı ortada bilmem.

Desteğim her zaman GS me. Yeter ki mücadel eetsin pes etmesin.

Beyler ben hep dedim GOKHAN ZAN servete 100 çeker NOKTA

eksik olan yaraticilik arti tas gibi bir orta saha

Orta saha'ya gerek yok yeter ki yekta ve emre çolak şans bulsun.

Bence eksik bölge kanat ve forvet baros emre beleşoğlu yüzünden bitti artık.

Çoğu kesimin istemediği keita inanılmaz şeyler katardı takıma ileriye top taşıyacak adam yok keita gelse kazım'ın yedeği olurdu diyenler vardı birde.:)

Geri
Üst Alt