Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu

Sarpinho oyuna gir ve kurtar ortasahamızı :D :D

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu

Eboue nasil acep

Urfalı dan 1 tane daha olsa Sabri nin yerine Arda olsa şuan 2-0 öndeydik.Sabri net son pasları "ıskıladı"

beyler abri ve kazım oynadıkları bölgeyi yapamayacaklar belli...Arshavin acil gelmeli hem creative yapısı artacak takımın hem soldanda gidebilecez...ama bu sene transferde hep 12 den vurmuşuz...Soldaysa bence Balta çağlardan çok daha iyi...

Fener Şampiyonlar liginden Men edilmiş.. Podolski borsaya bildirilmiş. Real Madrid'le yaptığımız maçta herkes fark yeriz derken ilk yarısı 1-1 bitmiş. Ben daha ne isterim kii? :D

sabri oyundan çıksın

Bu takıma Podolski ve İyi bir forvet katılsın çok daha iyi olacağız.

Bu dediğin transferler ve yaratıcı bir oyuncu daha olsa çok çok iyi olur.Seneyede düzeltecek tek bölge defans'taki kusurlu bölgeler olur.Bu takımın önü açık beyler,üzüldüğüm nokta yekta hiç şans bulamıyor.Sorun ondamı bilmiyorum ama

Melo , Ujfa beni hırs olarak çok etkilediler;sanki 5 yıldır GALATASARAYlı gibi oynuyorlar.

Eboue ilk yarı çok iyiydi.

Sabri , Baroş vasatın altı.

Servet sakatlanana kadar Zan ile iyi oynadılar.

Muslera çok iyi bir pozisyonun gol olmasını önledi.

Kazım da solda olmuyor bence...

higuain: "nedir ya bu musleradan cektigim eziyet"

şu fenerden birini alaydık bari defansa ya ujfa servet lugano andre santos çok iyi 4 lü olurdu. mahşerin 4 atlısı gibi:D

Kazım ilk yarı solda oynamış doğru mu?

baros artık güvenilmemeli bence yetti artık ya topu alıpta ileri götürüp takımı rahatlatan bir adam lazım bize yeter savaşan koşan bir foevet iyi bir sol bek bas bas bağırıyor takım

Şaka bi yana bu takıma kaptan olacak kişi ne sabri ne de ayhandır.Bu takımda kaptanlığı hakeden Selçuk İnandır...

Sabri zaten 10 kişi oynatıyor.

Bunu yazarken bende inanamıyorum kendime balta ramosa çalım attı bir yana servet ilk kez bi maçta 0 hatayla oynarken sakatlandı.

Servet olsaydı o gölü yemezdik Kaleci için TT arenada pankart açmamız lazım hakikatten adam muhteşem oynuyor.

Devre arasında FT direktifleri vermiştir, korkmayın en fazla 1 farkla yeniliriz. :D

Orta alanda iki pas bile yapamıyoruz, bunun sonucunda da Selçuk'tan verim alamıyoruz, ileri uçtaki adamları etkili yerde topla buluşturamıyoruz. Baros'un etkisizliğinin sebebi de bu. Pas yapamama durumunun birkaç sebebi var. Defans oyuncularımız ayaklarındaki topu hasbelkader çıkartıyor ayaklarından zaten, yani geriden bilinçli pas nadir çıkıyor. Nadir çıkanlar da Sabri, Kazım gibi isimlere gelince kayboluyor. Ben eğer bugünkü gibi 4-3-3 oynayacaksak orta alana ofansif ağırlıkı çift yönlü bir isim alınması taraftarıydım. Ayrıca geriden top çıkarma olayının çözülmesi için en azından Ujfalusi'nin stopere geçmesi lazım. Yerli stoperlerimizden bunu beklemek manasız. Sadece beklerle beceremiyoruz top çıkarmayı ki onlar da aman aman beceriki değiller bu konuda Ujfalusi dahil ama stoperde Ujfalusi sağ bekte Eboue olursa daha kolay top çıkabilir. Yine de ben bir yerli stoperin alınması gerektiğini düşünüyorum.

ya beyler takımı yerin dibine sokmayın rakip real yenilebiliriz bizden daha iyi oynayacaklar kaçınılmaz olarak adamların kadrodaki 1 adam bize gelse havaalanını yıkarız,iniş yapan uçaklara tekme falan atarız, o yüzden eleştiriyi biraz mantıklı yapmak lazım ama görünen köy kılavuz istemez sabri bu takımın oyuncusu değil

kesinlikle haklısın sabri üst düzeyleri kaldıramaz ama süperligde idare edeBİLİR

Mustafa Sarp'dan sonra Felipe Melo :D

Geri
Üst Alt