Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu
Orta alanda iki pas bile yapamıyoruz, bunun sonucunda da Selçuk'tan verim alamıyoruz, ileri uçtaki adamları etkili yerde topla buluşturamıyoruz. Baros'un etkisizliğinin sebebi de bu. Pas yapamama durumunun birkaç sebebi var. Defans oyuncularımız ayaklarındaki topu hasbelkader çıkartıyor ayaklarından zaten, yani geriden bilinçli pas nadir çıkıyor. Nadir çıkanlar da Sabri, Kazım gibi isimlere gelince kayboluyor. Ben eğer bugünkü gibi 4-3-3 oynayacaksak orta alana ofansif ağırlıkı çift yönlü bir isim alınması taraftarıydım. Ayrıca geriden top çıkarma olayının çözülmesi için en azından Ujfalusi'nin stopere geçmesi lazım. Yerli stoperlerimizden bunu beklemek manasız. Sadece beklerle beceremiyoruz top çıkarmayı ki onlar da aman aman beceriki değiller bu konuda Ujfalusi dahil ama stoperde Ujfalusi sağ bekte Eboue olursa daha kolay top çıkabilir. Yine de ben bir yerli stoperin alınması gerektiğini düşünüyorum.