Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

La bu tek maçmış yaa :akansular: ben 4lü turnuva felan sanıyodummm maçı kazanan kupayı alıırr auwww :D

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid - Galatasaray | 24 Ağustos | 23.30 | Euro Futbol

edit

294390_209262002465331_200663583325173_579308_6987281_n.jpg

:tiphat:
Aman ne büyük gurur

Hala madridse enişte Galatasaray.

[video=youtube;3mjcvuREbJE]https://www.youtube.com/watch?v=3mjcvuREbJE&feature=player_embedded[/video]

marcadan Galatasaray klibi

Arda tribunde olur mu...?

Maç gerçekten çok geç.Yarın 6 da kalkmam gerekirken neden bu kadar geç oluyor ya.

Neyse artık bakacağız bir şekilde.Maça şu kadro ile çıkılır diye tahmin ediyorum.

Fernando Muslera (GK)

Emmanuel Eboue (WBR)

Tomas Ujfalusi (DRC)

Servet Çetin (DLC)

Hakan Balta (DL)

Felipe Melo (MC)

Selçuk İnan (MLC)

Sabri Sarıoğlu (MRC)

Kazım Kazım (AMR)

Johan Elmander (AML)

Milan Baros (ST)

Diğer bir olasılıkta.Eboue'yi öne atıp,Ujfa sağ bek,Gökhan Zan stoper olasılığı var.Hatta abartıp Sabri-Selçuk-Melo 3'lü orta sahası yapılabilir.Sağ taraf bu durumda acayip güçlü oluyor.Ama ya sol taraf.

Muslera ve eboue nasıl oynayacak merak edilesi.

maç penaltıya kalırsa götürürüz bence :D :D

Maç gerçekten çok geç.Yarın 6 da kalkmam gerekirken neden bu kadar geç oluyor ya.

Neyse artık bakacağız bir şekilde.Maça şu kadro ile çıkılır diye tahmin ediyorum.

Fernando Muslera (GK)

Emmanuel Eboue (WBR)

Tomas Ujfalusi (DRC)

Servet Çetin (DLC)

Hakan Balta (DL)

Felipe Melo (MC)

Selçuk İnan (MLC)

Sabri Sarıoğlu (MRC)

Kazım Kazım (AMR)

Johan Elmander (AML)

Milan Baros (ST)

Diğer bir olasılıkta.Eboue'yi öne atıp,Ujfa sağ bek,Gökhan Zan stoper olasılığı var.Hatta abartıp Sabri-Selçuk-Melo 3'lü orta sahası yapılabilir.Sağ taraf bu durumda acayip güçlü oluyor.Ama ya sol taraf.

Renkdaş sol açığa bir de Elmander'i koymuşsun koridora döner orası.

Maçın saati çok geç; 23:30'da maç mı olur diyeceğim ama İspanya saatiyle oynanıyor işte. :)

Maçın ilk 10-15 dakikası afallayabiliriz bu süreyi gol yemeden kapatırsak iyi olur.Ben fark yiyeceğimizi düşünmüyorum ama yeniliriz büyük ihtimal.

Geri
Üst Alt