Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu

Eyvah aslar sahada :(

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu

bu sabri bizde orta saha ya ancak alternativ olur.. SELCUK DE 2 mactir cok kötü oynuyor..FT Neden Yektaya sans vermiyor anlamis degilimm

biz böyle oynamaliyiz

Muslera,Ujfa,Zan,Servet,Balta,Melo,Selcuk,Yekta(Transfer),Eboue(Kazim), Podoski,Baros

eğer sen maçı izlediysen ilk yarıyı (hiç sanmıyorum ama) baltayla gökhan zana hala takımda yer veriyorsun PES.

yabancı sınıtrı kalksın. selçukdan başka türk kullanmayalım. olmuyor arkadaş görülüyor işte

[video=youtube;FiKKzlmKBUE]https://www.youtube.com/watch?v=FiKKzlmKBUE[/video]

Adam gibi adam

Bir de farkettiniz mi bilmem ama sanki Baros Sabri'ye bilerek top atmıyor gibi geldi bana. Tabi sebep aralarındaki birşey değil kesinlikle. Sebep Sabri'nin topu olumlu kullanamaması. :D

Aslında bir sorun mu var diye düşünmedim değil ama bir pozisyonda Sabri nispeten kolay bir pası verirken hata yapınca Baros ellerini havaya kaldırıp gökyüzüne bakarak tepki verdi. O zaman anladım durumu. :D

şeref abinin dediği gibi berabere bitecek sanırım :D adam herşeyi tutturuyo. bi kupon yapsa 1 trilyon kazanır :D

Real kasmıyor falan şu yorumları lütfen bırakın..

Terime çok kızıyorsunuz.Belki birşeyler deniyor. Özellikle güçlü rakiplerle maç yapılıyor.Çünkü bazı eksiklikler daha çok göze batacak. Kafasındaki şablonu ve oyuncuları deniyor. Belki ortasahaya yine transfer yapılacak. Bu sene sadece ligdeyiz ve ona rağmen iyi işler yapılıyor. ŞL ye gidersek ortalığın...

Fairplay başka, acemilik başka şey.

Hazırlık maçında o pozisyonda Real devam ediyorsa, o Real'in terbiyesizliği,

Acemilikle terbiyesizliği ayıralım.

Burda futbolcunun sagligi önemlidir. Bariz hakem hatasi. Oyunculari haksiz yere elestirmeye gerek yok. Bayilsa dilini yutsa ne olacak? Hayret birsey.

Bu dediğin transferler ve yaratıcı bir oyuncu daha olsa çok çok iyi olur.Seneyede düzeltecek tek bölge defans'taki kusurlu bölgeler olur.Bu takımın önü açık beyler,üzüldüğüm nokta yekta hiç şans bulamıyor.Sorun ondamı bilmiyorum ama

aynen, yekta' ya şans vermeli terim! sabri den iyi oynar eminim

eboue cok iyi masallah nazar degmesin

Yerli Sol bek yerli stoper ve yerli orta saha lazım. Geri kalan zaten Muslera Ujfa Eboue Melo Podolski(umarım) Baros. Kısacası yerlilerimiz milli takımda oynuyor evet ama milli takım da bu yüzden kötü zaten acı gerçek budur.

Muslerayı ilerde bu takımdan ola ki başka bi yere transferi gibi bişey gündeme gelirse,yakarım.

Sabri mi Kallstrom mu? Ah Terim ah..

Bu arada 4-5'ten fazla atmamalari icin dua edenler acil GALATASARAY'dan af dilesin. GALATASARAY ulan bu. 7B, 8-J-Kfalan mi saniyosunuz?

Alışma sürecinde eboue bu kadro podolski ve forvetin katılımıyla ligi rahat alır diye düşünüyorum.

Diğer sene için bir kaç kaliteli transfer yeter özellikle defans hattına.

Abooooo Hepsi girmiş takımın yarısı da sahada ve ilk 11 leri ile oynayacaklar. Biz yorulduk tabi sokacak iyi adam da yok.

Gol yersek kızmayın arkadaşlar. Güç ve Kalite farkı olacak.

Podolski geldimi ortasaha sorunumuz azalıcak bir nebze.Eboue ortasahaya geçer Poldi sola Kazım sağa.

Benzema girdi :)

Alışma sürecinde eboue bu kadro podolski ve forvetin katılımıyla ligi rahat alır diye düşünüyorum.

Diğer sene için bir kaç kaliteli transfer yeter özellikle defans hattına.

Ben sakatligini sormustum :)

Geri
Üst Alt