Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

O zamanlar bu kadar büyük farklar yoktu. Artı olarak en iyi gelmiş geçmiş yerliler bizdeydi Hagi vs..

GS nin değeri Sadece C. Ronaldo ediyor.

GS : 70 milyon euro Real Madrid: 450 milyon euro !!

Bilmem farkı anladınız mı?

Ama biz eskisi gibi tek bir yürek TAKIM olursak herkese kafa tutarız acele etmeyelim. Daha yeni ligi 8. bitirdik ve diriliyoruz. Herşey zamanla 1 günde yükseleceksek City gibi 300 miyon euro harcayıp borcu 5 e katlar yaparız!!

Artık GS kalır mı ortada bilmem.

Desteğim her zaman GS me. Yeter ki mücadel eetsin pes etmesin.

Sen kendindemisin ? Galatasaray'ın degeri 70 milyon euro mu ?:)

İlk yarı iyiydi 2. yarıda çok oyuncu değiştirdik realde asları soktu oyuna o yüzden 2.yarıyla değerlendirilmez sonuç şu yabancıları hallettik sıra yerlilerde seneye 3-4 iyi yerli alırsak çok iyi takım oluruz en azından seneye yabancıları gönderip yerine yabancı aramayız

Elmander'e kızmayın arkadaşlar onun maçı değildi. Elmander eğer 4-3-3'de yalnız kalarak oynayacaksa anca iç sahada rakip kaleye sağlı sollu yüklenirken iş yapar, o şekilde maçları çözen adam olabilir. Bu maç aslında Baros'un maçı olabilirdi ama ilk yarıda defans ve orta sahadan ileriye 1 tane top çıkaramadık doğru dürüst. İkinci yarıda (orta alanı yeniledikten sonra) olduğu gibi biraz pres biraz da pas yapabilsek Baros'a etkili toplar gelebilirdi. Şu maç aynı oynanırken ilk yarı Elmander, ikinci yarı Baros sahada olmuş olsa hem Elmander ilk yarıda şişirdiğimiz topları toplamada daha etkili olabilirdi, hem de ikinci yarı Baros pozisyona girebilirdi. Sonuç da çok farklı olabilirdi. Tabi bizim amacımız ikinci yarıda oynadığımız oyunu ilk yarıda da oynamaktı ama savunma ve orta alan oyuncularımız kötü oynadılar ve beceremedik.

Sabri lesh ötesi. Topcu falan degil bu adam.

Rahat olun bu kadro her türlü iş yapar bu ligde bir aksilik olmazsa ;) Önemli sakatlıklar olmazsa

podolski gelir umuyorum..+lucho tarzı bir adam almamız lazım..barosa iyi para veriyolarsa satıp niang,drogba tarzı(tek forvet oynayabilicek ve fizikli) forvet alsak iyi olabilir..

defans zaten kötü herkes bunun farkında(bu sezon idare edilebilcek kalitede)..çağlar baltadan daha iyi en azından ileri çıkabiliyor..

aydın,ayhan falan oynamasın artık, adamları görünce sıkıntı basıyor bana.

ceyhunda çok sıradan futbolcu..

engini beğendim iyi olacak

:akansular:

yok artık lebron james

karsında dünyanın en iyi forvetleri var ,gecen hafta barca ya 2 gol attı bizde 2 gol attı !!!

Hee Lebron James he! Ben sadece bu maç genelinde konuşmadım. Bu defans geçen sene yaktı, bu sene de yakar. Yabancı oyunculara bir şey diyemem. Ama Serveti, Baltası, Zan'ı halt olmaz. Lebron James'e çok selamlar!

Arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun Real As kadro ciddi oynasa 6-7 golden aşağı atmazdı..2 yarı Ronaldo,Mesut ter atıp çıktılar..Ciddiye alsalar hiç şansımız yoktu..Ramos reyis özellikle bizi oynatmaya çalıştı

Podolski+Diego gelse müthiş olacak.

hacı keita değilde bi an Giovanni Dos Santos oynuyomuş gibi hayal ettim ne otururdu biliyon mu bu takıma, şöyle dikine kaleye oynayan bir oyuncu lazım bize ama genç olcak

alakası yok arkadaş. oyun kurucuya falan gerek yok. onun yerine adam gibi oyunu bilen oyuncu alacaksın. ondan sonrada çıkıp birisinden beklemeyeceksin gelsin de oyunu kursun diye. artık futbol değişti be. farkında değil misiniz ??? gelsin diego ne yapacak. anca ligde iş yapar. bi hagi efsanesi vardı o da bitti. uyanalım artık. 10 numara falan gelmesin.

gökhan servetten iyi diyenleri sadece kınıyorum valla diyecek lafım yok

Elmander Allah'dan bonservissiz geldi yoksa derdim '' Verilen paraya yazık diye ''

Pino'ya güvenilmez gider Elmander alınır iddaa ediyorum Pino Elmander'in verdiği katkıdan çok daha fazlasını verebilecek oyuncu

Pinoo

images

Aynen tek forvetli sistemde Pino çok daha iyi oynardı.

Olympiakos ve Real Madrid maçlarından sonra şunu çok iyi anladım:Bu takıma iyi bir defans oyuncusu şart.

su anda mesuta ne kadar bildigim küfür varsa ediyorum

"Fatih Hoca sakatlanıp çıkan mesutun yanına gidip sırtını sıvazlamak istemiş,Mesut hiç sallamadan devam etmiş,hoca da bakakalmis arkasından"

Geri
Üst Alt