Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

Abartmayın.Dünyanın sezon başı en formda 2. takımıyla maç yaptık.Veryansın etmeye gerek yok o kadar da olacak

Macın 90 dakikasını izledim ilk yarı ilk 20dk cok iyiydik sora golü attıktan sora kontrollü oynadık eboue takıma daha yeni katıldı süper kondisyon eksigini giderirse nokta transfer muslera melo ya bayıldım ujfalusi yine herzmanki gibi iyiydi zan süperdi baros elmander vasat oynadı zaten böle oynaması normaldi top ne kadar sende az kalırsa santraforunun iyi oynaması o kadar zorlasır.

İkinci yarı zate degişiklerle falan ölesine bi mactı real e karsı baya iyi savunma yaptıgımızı düşünüyorum

Birde bu takıma gelecek bir podolski var unutmayalım bu sene sampiyonlar liginde falan deiliz tr liginde bu kadro tozunu atttırır sampiyon olduktan sora seneye cl için cok iyi takviyeler yaparız diye düşünüyorum

gökhanda servette iyi oynuyorlar ama 2 si birden oynayınca ağır kalıyorlar

yav diego demeyin allah aşkına bize uymaz o adam yıllardır onun sıkıntısını çekiyoruz 10 numara devri bitti

sabriye aciyorum aslinda.

ama yinde elestirmeden gecemicem.

pas atarkan 5 saniye beklemek zorundamisin be adam.

suc sende degil, seni oynatanda ama neyse, üzülüyorum bu cocugun düstügü hale, millet dalga geciyor, alay ediyor herifle. Üstüne kaptan yapmislar..

sabri sag bekten baska hicbirsey oynayamaz.

sah bekte yeterli mi, bunu siz karar verin.

İspanyol rejisine söve söve bitiremedim. Golün 1 kere bile tekrarını vermediler !

Gökhan Zan kaç tane Musleraya top attı sayamadım.Muslera küfür edicekti bizim Cam adama.

o bişe değil ben ,geri pas atarken omuz cıkacak diye korktum.yedek stoper yoktu tecrübeli

Ah yerli kalitemiz biraz daha yüksek olsaydı bu takıma sadece 1 yabancı (oyun kurucu) 2 3 sınıf birden atlatırdı bence.

İkinci yarı notları:

- 2. yarının ilk 15 dakikası, ilk yarının son 25 dakikasıyla aynıydı. Topun hakimiyeti tamamen R. Madrid'de biz seyrediyoruz. Nadiren aldığımız toplar Sabri'nin ayağında eriyor. Adam pas atıyor, rakibe gidiyor. Çalım atıyor topu kaybediyor. Uzun top atıyor, taca ya da auta gidiyor. Sabri ile kesinlikle olmaz, bu maçta net biçimde belli oldu.

- 60. dakikada 4 oyuncu birden değiştirdik. Yekta, Ayhan, Ceyhun ve Engin oyuna girdi. Bu dakikadan sonra çok daha iyi pas yapmaya başladık, Ayhan'ın her zamanki trajikomik hataları hariç... Yekta çok iyi tek pas yaptı, oyunun yönünü değiştirdi, ama çok hareketsizdi, isteksiz, yorgun ve sıkkın göründü.

- Son yarım saatte görünenler şunlar:

Sabri'nin yerinde Yekta ya da Engin bin kere oynar, gözlerini bağlasanız yine oynar. Sabri belki o pozisyonu doldurabilir, ama çoook zamana ve çalışmaya ihtiyacı var.

Çağlar Hakan Balta'ya 10 basar. Adam bir sürü kritik top kesti, hücuma da destek olmaya başladı son 20 dakika... Fatih Terim'in bunu açık bir şekilde görmesi lazım.

Elmander de Baros da ruh gibiydi, orta sahanın taşıyamadığı toplar hücum gücünü bitirdi.

Sonuçta 4-3-3 oynayacaksak Engin-Melo-Selçuk orta sahası ve Kazım-Baros-Podolski forvet üçlüsü ile oynamalı.

4-2-3-1 oynayacaksak, Melo-Selçuk ikilisinin önünde Kazım - Lucho/Diego - Podolski en önde Baros şeklinde olmalı.

yav diego demeyin allah aşkına bize uymaz o adam yıllardır onun sıkıntısını çekiyoruz 10 numara devri bitti

yahu 10 numara diy ebakma sende herife, ofansif orta saha, forvet arkasi gibi bak.

10 numara devri bittiyse özil ne ariyor madridde ayrica?

Bende Pino'nun kalmasından yanayım ama Pino takım için oynamıyor bu da bir gerçek ama Elmander herşeyini verir buna da eminim. Henüz resmi maça da çıkmadı. DİKKAT !!!

Oynatmıyorlar adamı.Demekki idmanlarda isteksizdi ya da disiplinsizdi yoksa bu takımda rahat oynar.

Ah Polat ah... Resmen enkaz devrettin...

Takıma kızmak yersiz olur. Real o baskıyı yeryüzünde 2-3 takım hariç herkese karşı kurar. Ama bütün hazırlık maçlarından çıkarılacak dersler var:

1. Sabri'den ortasaha olmaz!

2. Stoper sıkıntımız diz boyu.

3.Sol kanat gelmeli.

1.sini katılıyorum..Sabriyi yedege alması sart .. ujfulusı varken sağ bek i ben sabriye vermem şahsen..

2.si Servetle Gokhanı beraber izleme fırsatımız olmadı fazla bu macta.Ama Gokhan fena oyun cıkarmadı , yalnız istikrar yok ondada.. 1 mac iyi oynayıp 3 maç yatıo..

3.ileride topu tutacak bir oyuncuya ihtiyacımız var baros tarzi değilde kaleye arkası dönük oynayabilen topu dagıtan bi oyuncuya..

Sol kanata da transfer yapıldıgı zaman maximum derecede verim gösterecektir takım ...

Geri
Üst Alt