Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

Hem Galatasaray'da hem Milli takımda her maca banko cıkan bi yerli futbolcu için sakatlansın diye dua eden zihniyetin ben aklına tükürim.. yazıklar olsun :@

Çok fazla boş konuşan var şu anda geçen seneyi ne çabuk unuttuk eğer yerli kadromuz biraz iyi olsa çok daha iyi olurduk unutmayın yeni bir kadroyuz ben gayet umutluyum iyi yoldayız felaket tellallığına gerek yok oynamadılar sıkmadılar adı üstünde hazırlık maçı

Felipe Melo çok beğendim ya bu sene çok güzel işler yapacağının sinyallerini veriyor bu adam ki yapacakta!

burdan konami yetkililerine sesleniyorum , pes 2012de hakan baltanın hız değerlerini F notuyla değerlendirin lütfen

Ben kaçırdım beyler Servet'in sakatlığı ne kadar ciddi?

ciddiyim olympiakos maçinda bu forumun %90i servet sakatlansin diye dua ediyordu. Bugun 1-2 top cikardi diye turkiyenin en iyi stoperi olmus buda guzel

gerçek Galatasaray taraftarı servet sakatlandı diye üzülür , evet belki taraftarın çoğu onu beğenmiyor ama adam sakatlandı diye sevinmek iğrenç bişey

Sabri'nin alternatif olma vakti gelmiş.. Bir maçla böyle yazmak istemezdim ama..

Baros çok ama çok kötüydü! Düzelir mi bu konuda şüphelerim var.

6-7 yemedik dua edin servet sakatlandı 8 ay oley diyen coluk cocuk velet tayfası hadi yataklarınıza saat 2 oldu. boş boş konusup adamın canını sıkmayın !

yapma ya

yapma ya, barosu gol krali yapan kimdi oynadiginda?

5 yildir istastiklerin anasini aglatan kim?

eger iyi bir ofansif orta saha alinmazsa, baros ve elmander cok küfür er bu sene, cunku adamlara top aticak topcu yok, selcuk var birtek, o da daha cok b2b. yeterli degil.

10 numara demek, bir pasla seni gol pozisyona sokar demek, bir frikikler, bir duran topla maci cevirir demek, forvetlerine, kanat topcularinin önüne toplar atar, pozisyonlar yaratir demek.

bize kesinlikle ofansif bir orta saha lazim, istiyorsaniz 10 numara diyin, istiyorsaniz baska birsey diyin ama saglam bir ofansif orta saha lazim yada dedigim gibi forlan yada onun gibi arapaslar atabilen, duran toplarin ustasi olan biri lazim.

Tutturmuşlar bir çağdışı çağdışı diye.Özilde tipik 10 numara özellikleri olan bir oyuncu.Fakat öyle oynamıyor mecburen takım oyununa yardım ediyor ve daha yararlı olur.Lincoln gibi bir adam yürüyerek takıma nasıl katkı veriyodu.Kesinlikle öyle biri lazım.Selçuk box to box bir oyuncu defanstan veya melodan alıp kanatlara açıyor veya oyunu olgunlaştırıyor fakat asist yapacak gol atacak bir orta saha yok.Diego adam gibi oynayacaksa gelsin.

cok defansa agirlikli oynuyoruz öne top yapmayi hic düsünmüyoruz o yüzden

oyun kurucu sart, ileri kanatlara ve forvete top tasiyan birisi.

cok defansif oynasak bile eger adam akilli bir ofansif orta sahan olursa, adam bir pas atar, senin forvetini yada kanat oyuncunu direkt pozisyona sokar.

hic unutmam, elano tam bir 10 numara degildi, daha cok ofansi agir basan bir orta sahaydi, panatinakos macinda, deplasmandaki, adam bir pas atmisti, barosu kaleci ile karsikarsi brakmisti, gol yapmisti barosta.

simdi bu paslari atacak adam yok barosa, elmandera.

eskiden lincoln costugu zaman hem kendisi cosmustu, hem barosu costurmustu mesela

yarim sezonluk perfformansla barosu gol krali yapmisti, kendisi asist krali olmustu, yarim sezonluk performansla

meloyla baros sarıkartta yarışacaklar bu sene :D

ama melo tam istediğimiz savaşçı adam

melo selçuk muslera eboue en beğendiğim oyuncular hepside yeni transfer

Galatasaray formasını giyen her maca cıkan elinden geleni yapan bi futbolcuya sakatlansın diye dua edenlere ben Galatasaraylı demem kimse kusura bakmasın!!!

İyi yada kötü oynar tartısılır ama ;

1. - Adamın ekmeği o

2. - Üzerinde milli formayı ve Galatasaray formasını taşiyan biri o..

Servet Çetin'in sakatlığına sevinen herifler siz gerçek GALATASARAY'lı değilsiniz! Daha sert konuşmak istemiyorum ama kapatın çenenizi!

ciddiyim olympiakos maçinda bu forumun %90i servet sakatlansin diye dua ediyordu. Bugun 1-2 top cikardi diye turkiyenin en iyi stoperi olmus buda guzel

Servet'i beğenmeyenlerin başında geliyorum diyebilirim ,ama sakatlanmasına sevinmekte ne demek. :(

sabri berbat oynadı

kazım solda berbat oynadı

balta berbat oynadı

baros berbat oynadı

ayhan berbat oynadı

Geri
Üst Alt