Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

Muslera gökhan zandan daha isabetli pas atıyor. Bu adam zaten Kaleci, stoper, defans, libero allah ne verdiyse oynar. Oynamakda zorunda defans olmadığı için. Ayhanın geriye oynama paslarında bayağı bir gelişme var. Servetin çıkmasıyla da takım nasıl dağıldı. Bu adamın üzerine mi kurulu takım !

keşke maç biraz daha seyir zevki yüksek olsaydı.hem biz hemde madrid biraz göze hoş gelen hareketler oyunlar yapaydık iyiydi.Bi Arda vardı yapıcak oda gitti :(

Servet'e gülen dönsün aynaya kıçına gülsün.Harbiden tuhaf bir taraftar profiline sahibiz.Utanmaya başladım,halbuki biz farklıyız diye düşünür,gururlanırdım.Demek ki yanılıyormuşuz.

Begenmedigim iki isim bu maçta : Ceyhun GULSELAM ve Aydin

Umut veren isimler : Engin - çolak - Eboue - çaglar

Garanti veren isimler : Melo- Selçuk - Yekta - Muslera

Hayal kirikligi diyebilirim : Sabri - Kazim - Elmander ( biraz uzduler beni bu maçta, yeterice katki saglayamadilar ve savasmadilar bence )

Melo gerek hırsı,gerek sergilediği performans ile göz dolduruyor.Bu adamı gittikçe daha çok seviyorum.Tam bir lider bana göre.:tiphat:

Gökhan zan da çok önemli müdahalelerde bulundu hakkını vermek lazım iyi oynadı.:tiphat:

Baros çok güçsüz,forvete gerek yok diyorlardı bir de...Kesinlikle şart!

Servet'e gelince ...O çok eleştirilen servet çıkınca defans tuhaflaştı.Hala sakatlandı diye seviniyorsunuz!

:mad:

Ayrıca kalede güven veren bir kaleci ile maçı izlemek güzelmiş.Uzunca bir zamandan sonra bunu yaşadım. (:

Aranızda Arda'yı arayan var mı? Bence bu takım ligde çok iş yapar.Sadece birbirlerine alışmalılar.

Hayatımda ilk kez bu yıl kaleci forması alacağım galiba.

Musleranin ne kadar iyi transfer oldugunu gorduk. Baros cok verimsizdi isteksizdi. Eboue ve Melo iyi idi.

Ikinci yarida cok kotuyduk. Tek sut o da 92 de elmanderden. Rakip ne kadar guclu de olsa bu olmamaliydi.

Bu takimda hakan ve ayhani gordugum zaman butun sevkim kiriliyor.

Yine de iyi mucadele ettik. Cikan sonuc: Transfer Sart !

Ortada çok büyük kalite farkı vardı ama ezilmedik. İlk yarı da ki oyunumuz iyiydi.

Fazla pozisyona girmedik ama top ayağımız daydı. İkinci yarıda R.Madrid as kadrosuna dönünce işler karıştı. :o

Ayhan'ın hala oynaması tek bana mı abes geliyor diye düşünüyordum.

Tek bana değil kahvede kilere de abes geliyormuş. Küfür ederek öyle cevap verdiler valla :o

servetin cikmasi bozdu bence daha cok herseyi.

hakan baltayi begenmiyorum ama caglar - ki ben caglardan cok umutluydum - tam bir panik adamiymis.

servetin cikmasiyla hem stoperde zayiflandik, hem sol bekte sorunlar cektik.

melonun katkisi dustu bir anda, cunku bazen stoper gibi oynadi resmen. Melonun katikisi dusunce, selcuk inanda kayboldu.

Servet'e gülen dönsün aynaya kıçına gülsün.Harbiden tuhaf bir taraftar profiline sahibiz.Utanmaya başladım,halbuki biz farklıyız diye düşünür,gururlanırdım.Demek ki yanılıyormuşuz.

taraftarın tümüne söyleme :) 3-5 kişi gülüyor

Yabancı oynatamayacağımızı bile bile seviniyorlar :lol:

Sen ben oynarız artık

Baros'un yerine sağlam birini almamız lazım. Çok zayıf kalıyor, etkisiz sürekli yere düşüyor. 2 tane önemli pozisyon vardı ağır kaldı. Terim atak oyuncusu diye boşuna kıvranmıyor.

Terim: Bazı oyuncularımız geriye gitmiş. Milan,Kazımdan bu maçta daha çok şey beklerdim. Gökhan bence iyi oynadı. Eboue'yi beke çekerdim ama atağı iyi olduğu için ujfa ile yer değiştirmedim.

Baros kendini vermedi yada artık aklından çıkarttı gs'yi bilemicem. Pozisyonlarda hiç yoktu gelen 1 pozisyonuda harcadı resmen.

Eboue ve Melo gerçekten oturdu takıma. Muslera'da aynı şekilde. Nazar değmesin. Daha bunlar ısınacak.

Sabri offfff offffff.

Servet iyiydi. Sakatlanıp çıkınca takım dağıldı resmen.

Gökhan bugün beni şaşırttı ve gerçekten iyiydi. Hakkını yememek lazım.

Ujfaluši tank gibiydi yine sağlamdı. Ama golü maalesef onun yüzünden yedik sağlık olsun.

H.Balta iy ibaşlar gibi oldu ama yine sıkıntılı Çağlar'da yine aynı şekilde. Eğer transfer olmazsa o bölgeye bu 2 isme epey yazarız.

Selçuk golü attı, top sakladı ama daha etkili bir Selçuk beklerdim doğrusu.

Kazım fena değildi, ama bilmiyorum birşeyler eksik gibi..

Elmander son dk'da iyi bir şut çekti ama takıma uyum sağlamış gözükmüyor..

Yekta iyi paslar yaptı ben beğendim, iyi bir yedek.. Hemde 5 milyon Euroluk !

Ayhan olmuyor işte niye bu kadar zorluyor anlamadım..

Bu defansla bu takım çok zor başarı yakalar.Mutlaka defansa 2 oyuncu lazım.1 sol bek 1 stoper.Sol açık transferi lazım Kazım'ın ayağına maç boyu top değmedi nerdeyse.Hep atakları sağdan yapmak zorunda kaldık.Sabri orta sahada oynamamalı.Forvetimizi bir pasla kaleci ile karşı karşıya bırakacak bir ofansif orta saha lazım tıpkı Lincoln gibi.1 tane genç forvet lazım malum stancu'da gitti.Ayrıca Muslera'ya çok yazık olacak.Bu defans yüzünden onuda gönderecekler.İnş. böyle olmaz. :( Defans o kadar kötü ki geriye çok top kaçırıyoruz bunu her maç yapıyorlar.Defans çok yavaş.Geriden defans oyuncularımız topu oyuna sokamıyor.

Fener'in futbolcusu sakatlansa bile ''geçmiş olsun :('' diyenler,kendi takımının futbolcusu sakatlanıyor diye Ohh sakatlandı XD havaları ? Bu ne yahu! :mad:

servet sakatlandı diye sevinen karaktersizler o çıkınca yedik işte sevinin bakalım

ibrahimseten ibrahim seten

podolski g.saray'da.. bonservis 8.5 milyon euro.. oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro ödeniyor.. yarın istanbul'da olması bekleniyor..

Vallahi servet'e karşı en çok gıcık kapan benimdir herhalde.Ama şunu dedim içimden o çıktıktan sonra daha rahat geldiler savuşturuyordu servet.

Kesici olarak iyi ama teknik 0 yinede belli bir istikrarı var servet'in.:)

Geri
Üst Alt