- 15 Ocak 2012
- 8.710
- 5.320
- 1.343
Gsc istemiyorsa kesinlikle iş yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef buçuklu.evet kritik 1 soru bu adam kaç nolu pozisyonda oynuyor buçuk muçuklu bişeyler değildir inş
"Tahta ayak" muhteşem bir tespit olmuş. Hala gülüyorum.Ndiayeyi gönderip bir başka tahta ayak alıyoruz
Ndiaye Osmanlı'da oynarken 2 sezonda 18 gol atmış bu adam 3 sezonda 9 gol atmış, neye göre daha çok skor üreteni oluyor? Herhalde bizimkiler de böyle ezbere düşünüp transferi ona göre yapıyorlar, zaten sonuç da ortada. Galatasaray'da bu adamlar sürekli pres yiyip markaja giriyorlar, 10 numara olarak gelirsin, ön libero olup çıkarsın, öyle Osmanlı'da Kayseri'de oynamaya benzemez. Diagne'de 40 gol atmıştı sözüm ona. Şimdi 13 milyonluk teneke olarak kaldı elimizde.Mensah ndiayenin skor ureteni hem tempolu hem agresif nesini begenmiyorsunuz
Yazdıkların yanlış değil ben sadece izlediğimde göre yorum yaptım ndiaye tempo sertlik olarak iyi ama oyun zekası düşüktü o yüzden tutunamiyor zatenNdiaye Osmanlı'da oynarken 2 sezonda 18 gol atmış bu adam 3 sezonda 9 gol atmış, neye göre daha çok skor üreteni oluyor? Herhalde bizimkiler de böyle ezbere düşünüp transferi ona göre yapıyorlar, zaten sonuç da ortada. Galatasaray'da bu adamlar sürekli pres yiyip markaja giriyorlar, 10 numara olarak gelirsin, ön libero olup çıkarsın, öyle Osmanlı'da Kayseri'de oynamaya benzemez. Diagne'de 40 gol atmıştı sözüm ona. Şimdi 13 milyonluk teneke olarak kaldı elimizde.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yalan söyleyeyim ben begenmiyorum, taylanida begenmezdim gerci. 14 yabancı hakkında +3 yabancı bu tur riskt transferleri için var.
11 tane yabancı as takıma yetmiyorsa onu sorgulamamiz lazim bizim.
Maliyetsiz olursa yıllık 500 bin euro civarına oynayacaksa sidikika transferinde olduğu gibi ses çıkarmam, mutlu dahi olurum
Irkci misin?Neden Brezilyali bulamiyoruz?
Isvecli demedim, Brezilyali dedimIrkci misin?
Hee oyle desene yawIsvecli demedim, Brezilyali dedim![]()