Bernard Mensah Galatasaray Yolunda

2 tane istenmeyen adam verip potansiyeli olan bir oyuncu almak kötü bir transfer olmaz. Mensah tutmazsa da elimizdeki istenmeyen oyuncu sayısı 1 azalacak. Her türlü karlı transfer.

Arkadaşlar hepinizin eline sağlık. Uzun süredir bir konuda bu kadar keyifli tespit ve mantıklı mesajı birarada görmemiştim. Like atmaktan elim yoruldu. Birbirinin görüşüne saygısızlık etmeden, çöp muhabbeti yapmadan ne kadar da akıcı olmuş. Okurken ciddi keyif aldım. :tbr:

Mensah ndiayenin skor ureteni hem tempolu hem agresif nesini begenmiyorsunuz
Ndiaye Osmanlı'da oynarken 2 sezonda 18 gol atmış bu adam 3 sezonda 9 gol atmış, neye göre daha çok skor üreteni oluyor? Herhalde bizimkiler de böyle ezbere düşünüp transferi ona göre yapıyorlar, zaten sonuç da ortada. Galatasaray'da bu adamlar sürekli pres yiyip markaja giriyorlar, 10 numara olarak gelirsin, ön libero olup çıkarsın, öyle Osmanlı'da Kayseri'de oynamaya benzemez. Diagne'de 40 gol atmıştı sözüm ona. Şimdi 13 milyonluk teneke olarak kaldı elimizde.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye Osmanlı'da oynarken 2 sezonda 18 gol atmış bu adam 3 sezonda 9 gol atmış, neye göre daha çok skor üreteni oluyor? Herhalde bizimkiler de böyle ezbere düşünüp transferi ona göre yapıyorlar, zaten sonuç da ortada. Galatasaray'da bu adamlar sürekli pres yiyip markaja giriyorlar, 10 numara olarak gelirsin, ön libero olup çıkarsın, öyle Osmanlı'da Kayseri'de oynamaya benzemez. Diagne'de 40 gol atmıştı sözüm ona. Şimdi 13 milyonluk teneke olarak kaldı elimizde.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazdıkların yanlış değil ben sadece izlediğimde göre yorum yaptım ndiaye tempo sertlik olarak iyi ama oyun zekası düşüktü o yüzden tutunamiyor zaten
Fakat mensah oyun aklı ve topu kullanma olarak 1 tik daha iyi bedava gibi bir rakama gelecekse mutlaka faydalı olur yoksa gönül tabiki çok iyi bir 8 10 numara ister

Ne yalan söyleyeyim ben begenmiyorum, taylanida begenmezdim gerci. 14 yabancı hakkında +3 yabancı bu tur riskt transferleri için var.
11 tane yabancı as takıma yetmiyorsa onu sorgulamamiz lazim bizim.

Maliyetsiz olursa yıllık 500 bin euro civarına oynayacaksa sidikika transferinde olduğu gibi ses çıkarmam, mutlu dahi olurum

Ne yalan söyleyeyim ben begenmiyorum, taylanida begenmezdim gerci. 14 yabancı hakkında +3 yabancı bu tur riskt transferleri için var.
11 tane yabancı as takıma yetmiyorsa onu sorgulamamiz lazim bizim.

Maliyetsiz olursa yıllık 500 bin euro civarına oynayacaksa sidikika transferinde olduğu gibi ses çıkarmam, mutlu dahi olurum

terim ne transferden anlar ne hocaliktan

jimmi emre gidecek para çıkmadan dransfer yapcaz. Fena bir anlaşma değil.

Mensah Seri ile forma kavgasina girecek oyuncu. Bize lazimmi soru isareti su an.

Lemina Seri/Mensah
Emre

olur os bir de taylan var daha. bize ya 6 no lazim ya da 10 no. ikisinden biri gelmeli. 6 gelirse
xx
Lemina Emre yapariz

10 gelirse
Lemina Seri/Taylan
xxx

yapariz

Bir taraftar elbette tuttuğu takıma en iyi oyuncuların alınmasını ister ancak işin maddi boyutu, lig ve ülkenin tercih edilirliği, scout-teknik heyetin Dünya futbol piyasasını takip etme ve doğru oyuncuları belirleme, yönetimin ve profesyonel idarecilerin iş bitirme becerileri gibi pek çok etmenin rol oynadığı, çetrefilli bir hikayedir transfer yapmak...Bu dediklerimin hiçbirinde iç açıcı durumda değiliz maalesef, aksini iddia eden varsa buyursun, dinleyelim...

Her kulvarda her yıl olası en yüksek başarıyı kovalamak mecburiyetinde olan yani 'yarışmacı' bir kulüp için, ''Ya tutarsa'' hesabı ismini hiç kimsenin bilmediği yaşı geçmemiş ve ucuz yabancı futbolculardan ancak 1-2 transfer söz konusu olabilir. O bakımdan ligi 6. sırada bitirmeleri büyük başarı olarak değerlendirilecek bir Alanyaspor yahut RS filan çok daha avantajlıdır mesela (Onlar bile genellikle yaşlı futbolcuları tercih ediyorlar; iki mağlubiyetle ayağının kaydırılacağını bilen TD leri pek de suçlayamam bu konuda)...

Genç ve gelecek vaad eden, bilinen herhangi bir defosu bulunmayan, büyük liglerde denenmemiş futbolcuların piyasası bizim ülke takımlarının hiçbirinin erişemeyeceği rakamlara ulaştı son yıllarda. Mecburen biraz gözden kaçmış, sonradan aşama kaydetmiş, belki belli defolarına rağmen fayda sağlayabilecek, yahut büyük liglerde denenip tutunamamış oyunculara yönelmek durumu hasıl oluyor; en kolayı da 30+ CV si cezbedici adamlara sarılmak ki hem yine garantisi yok, hem yıllık ücretleri çok yüksek oluyor, hem de geri dönüşü zor paralar ödeniyor. Acı örneklerini 'büyük' kulüplerin hepsi yaşadı, gördük...Bir defa bunları kabulleneceğiz ki gerçekçi ve isabetli tercihler yapılmasını umalım...

Mensah 2 milyon gibi bir bedelle alınabiliyorsa ben gayet olumlu bir transfer olarak görürüm. Ha, ille herkes beğensin demiyorum elbette. Mensah olmaz, bir başkası olur ama profili daha yüksek oyuncular olmayacaktır yine; illa ki yaş-kalite vs birşeylerden feragat etmek gerekiyor...

Geri
Üst Alt